mojamura -> RE: Gre kdo letos študirat? (13.9.2011 14:01:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: RoZala IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: RoZala Koliko izrednih študentov in bodočih izrednih študentov je na tem forumu? Razmišljam, da bi se vam pridružila, in sicer pri študiju Informatike. Malo me le skrbi nekaj predmetov in razni C++ itd. o čemer nimam pojma. Pa me zanima ali moraš imeti kaj predznanja ali lahko kar tako "padeš" in osvojiš v nekaj tednih, kolikor pač trajajo predavanja? No, drugi pa kar napišite kaj študirate. Mogoče dobim kakšno idejo. jaz sem letos diplomirala .... smer informatika. mi smo imeli vse predmete v zvezi s programiranjem v jeziku C#. Ni enostavno sploh za začetnika, ki res nima nobene podlage iz programiranja, a s pridnostjo, ogromno vaje in truda se vse da. To rabim! Hvala, da si se oglasila. Zanime me ali si imela kaj predhodnega znanja (za programske jezike) ali si iz nule začela? Zanima tudi ali imaš takoj nalogo za naredit v program. jeziku ali so prej predavanja oz. vaje od začetka? Jaz pa: imam 39 let, torej sem zelo mlada, saj je pred mano še ca. 25 let delovne dobe [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img] imela sem končano gimnazijo....nato po končani drugi porodniški sem šla delat prekvalifikacijo za elektrotehnika računalništva - šolanje zaključila. še pred pisanjem poklicne mature sem dobila službo tukaj kjer sem zdaj, delam kot programerka. leto dni po opravljeni maturi sem pa šla študi rat. predznanja formalnega sem imela bolj malo, sem pa dosti sama delala že prej (programirala in delala z bazami podatkov) to kar na predavanju odneseš kot totalni začetnik je le kapljica v morje, sploh zato, ker ti večina stvari ni jasnih. pri vsakem predmetu, kjer se je šlo za programiranje smo imeli nalogo do konca predavanj narediti oz. sprogramirati neko manjšo aplikacijo ...
|
|
|
|