Kaj obuti? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

darča -> Kaj obuti? (22.8.2005 9:27:13)

Naš malček še ne hodi pa imamo že težave kaj mu dati na nogice.

Namreč, veliko se plazi in dviguje. Tako majhne, mehke nogice se mi smilijo, da bi jih tlačila v kakšne trde čeveljce, v nogavičkah a tudi ne more biti.:zmeden:

Kako ve obujete otroke pri 10 mesecih?:zmeden2:

Anonimen -> Kaj obuti? (22.8.2005 9:29:13)

ja moja je že mela čevlčke - softy od cicibana. so se mi zdele najmehkejše za take nogice. v bistvu se pa moja niti dvigvala še ni, sem ji jih kupla bl zarad gretka jer so ji bli vsi drugi baby copatki že premejhni in so ji skos dol padal.

doma je bla pa v tadebelih štunfkih z bremzicam obitim čez žabe oz čez šeene štunfe

lp, lara

CUKRČEK -> Kaj obuti? (22.8.2005 9:30:33)

Jst sem ji kupila "ta mehke" supergice( trgovina Karo na Vrhniki). Super zadevca pa še luštkane so.

Marogica -> Kaj obuti? (22.8.2005 9:35:11)

Tid jaz mislim, da se ne splača kupovati čevlje za otroke, ki še ne hodijo. Mi smo našega obuvali v copate, ki so izgledali kot nogavičke, vendar z mehkim podplatom. Pozimi, kadar smo šli ven, pa smo mu obuli "copate-čevlje" iz prave volne). Nogice je imel vedno zelo tople, bilo mu je udobno, zmočiti pa se tudi ni mogel, saj še ni hodil.
Tudi pri ta drugemu bomo tako prakticirali

Anonimen -> Kaj obuti? (22.8.2005 10:16:34)

Jaz sem mu dala gor prve čeveljčke, ko je hotel z vozička ven, pa na noge, hodit. In ker je bilo po tleh mokro, je pač moral imeti čeveljčke. Morajo pa biti mehki, če so nujno potrebni.

Anonimen -> Kaj obuti? (22.8.2005 10:22:56)

Za po stanovanju ne rabi čevljev. Obuj ji termo nogavice z bremzicami, pa je. Naš jih še dandanes nosi, raje kot copate.

darča -> Kaj obuti? (22.8.2005 11:20:27)

No, nekaj takega se mi je zdelo še najbolj "prijazno" taki nogici.

Hvala vam.:rozica:

Anonimen -> Kaj obuti? (22.8.2005 13:11:21)

Še semle pripenjam link, ki sem ga našla. Meni se zdijo čisto v redu čeveljčki, usnjeni od zunaj in znotraj, pa 3.500 SIT:
http://www.alpina.si/si/trgovina/artikli/?v=artV8251

lin -> Kaj obuti? (22.8.2005 14:09:54)

Softy-ciciban

tia&silvija -> Kaj obuti? (22.8.2005 17:06:27)

Naša je stara 10m in že od cca 7 meseca (takrat se je začela dvigovati in stopicati)) nosi čeveljčke za ven. Ko smo v hiši pa ima cicibanove copatke ali nogavičke z bremzicami. Imamo pa doma že cca 8 parov čevljev za Tio (nekaj smo jih sami kupili, nekaj pa dobili)

LP, S&T

Stran: [1]