Naš dopust (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Alina -> Naš dopust (22.8.2005 9:11:12)

Pozdravljene!

Letošnji dopust je bil zame in za mojega eden izmed najlepših, saj smo bili prvič trije, kot družinica, na dopustu.

Od 6. do 13.08 smo bili v Čatežu in sicer v apartmaju skupaj z mojimi starši. Urban je pri svojih 6,5 mesecih prav užival v kopanju. Žal nam vreme ni bilo naklonjeno :((:((.Hvala bogu, da imajo notranje bazene.

Od 16. do 20.08 pa smo bili na morju. Z mojim sva se odločila za kampiranje. Prvič sva bila v Poreču in sicer v kampu Ulika (fkk). Imeli smo vse dni lepo vreme in smo prav uživali. Najin Urban je užival v šotoru in bil res zelo priden. Voda v morju ni bila ravno topla, tako, da smo bolj noge namakali :):):). V kampu je tudi bazen s sladko vodo ,tako da smo tistega bolj koristili. Imeli smo se res lepo.

Moram pohvaliti sam kamp, ki je res lepo urejen, vedno topla voda, wc papir, v samem kampu je velika trgovina ,5 restavracij, otroško igrišče, minigolf,odbojka na mivki,...

Prvič sva kampirala kot nudista in vam moram povedati, da sploh ni slabo. Sem bila jaz na začetku malo proti. :zmeden:

Tako jenaš letošnji dopust zaključen. Midva z Urban bova še 4 mesece skupaj, ati pa je že šel delat :(.

Slikice bom uredila in do večera pripravila album.

Želim vam lep dan kljub temu, da dežuje.

CUKRČEK -> Naš dopust (22.8.2005 9:23:08)

LEpo , da ste se imeli fajn. Tudi nam je zagodlo vreme in smo se zato vrnili po 10-ih dneh domov. Drugače bi še ostali.
Tako kot vi, smo bili tudi mi letos 1. trije na morju in tud mi smo šli med nudle( Bunculuka). In smo se odločili, da bomo od sedaj obvezno vsako leto šli na nudistično.
lp

Alina -> Naš dopust (22.8.2005 10:03:40)

Cukrček tudi midva sva razmišlajala o Baški (Bunculuka)pa sva se v zadnjem hipu premislila, zaradi toplote morja in odšla v Poreč (Ulika). Mi lahko malo opišeš(lahko na privat)kamp, saj tudi midva nameravava drugo leto spet med nudle.

Upam, da bomo drugo leto imeli boljše poletje, saj bi temu letos težko tako rekli.:)-

Lp

Stran: [1]