Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Koliko ljudi gleda še drugo in tretjo stran? 22.8.2005 11:03:41
|
|
|
|
baguSka
|
mogoče 1x na mesec :zmeden2:
|
|
|
|
Koliko ljudi gleda še drugo in tretjo stran? 22.8.2005 11:07:00
|
|
|
|
Gina
|
Še nekaj, kaj pa bi bilo narobe, če bi ljudje prebrali samo 1. stran, v tem primeru baldijeve poste? Kaj pa potem, če so ostale teme izginile na drugo stran???? Ljudje bi se smejali in razvedrili in čisto nič jim ne bi manjkalo. Svojo potrebo po branju na rr bi tako čisto enako dobro zadovoljili, če ne še boljše. Vsi ostali pa bi s svojimi temami, ki so izginile na drugo stran imeli več možnosti: - lahko bi jih kdo vendarle opazil, ki stalno gleda nazaj - lahko bi ljudje, ker jih je baldi razveselil, imeli še dovolj energije, da bi se zabavali naprej, z branjem še česa za nazaj - lahko bi pa tisti pač dobili malo manj odgovorov in bi več uporabljali brskalnik (česar jaz sicer ne zagovarjam, ker iskalnik je mrtva fora, razen v točno določenih primerih) - lahko bi pa tisti svojo temo, če ne bi dobili primernega odgovora, napisali še enkrat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2005 11:16:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Koliko ljudi gleda še drugo in tretjo stran? 22.8.2005 11:18:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ponavadi gledam teme do tam, kjer sem nazadnje ostala. Ponavadi do 3, 4 strani. Drugače pa si raje pomagam z "Moje debate" in "naše debate", če se kje razvije pogovor naprej. Torej mene lahko zapišeš, da gledam drugo tretjo stran...redno.
|
|
|
|
Koliko ljudi gleda še drugo in tretjo stran? 22.8.2005 13:46:21
|
|
|
|
BigWhale
|
> Še nekaj, kaj pa bi bilo narobe, če bi ljudje prebrali > samo 1. stran, v tem primeru baldijeve poste? Kaj pa > potem, če so ostale teme izginile na drugo stran???? Mogoce bi bilo narobe to, da je nekdo hotel kaj bolj konkretnega vprasat, ga je kaj zanimalo. Pa do njegove teme nihce ne bi prisel, ker je nekdo imel obcutek, da je smesen. > Ljudje bi se smejali in razvedrili in čisto nič jim ne > bi manjkalo. Cela stran butastih postov ni niti malo smesna.
|
|
|
|
Koliko ljudi gleda še drugo in tretjo stran? 22.8.2005 14:06:30
|
|
|
|
Pupica
|
vedno ko ne berem dolgo časa, grem samo zgoraj na prejšnjo temo in klikam, dokler ne pridem do katre ki sem jo že vidlla.Tko da ne gledam po straneh ampak po temah(ali sem jih že prebrala ali ne) Lp Upam, da me boš znala uvrstiti v pravi seznam:)-:)-:)-v bistvu gledam 2 in 3 in x stran, pa vendar ne listam po njih;) :rozica:
|
|
|
|
Koliko ljudi gleda še drugo in tretjo stran? 22.8.2005 14:19:44
|
|
|
|
artista7
|
gledam zadnje debate, samo če je stvar zanimiva, pogledam kar je vsak imel za povedati..
|
|
|
|
Koliko ljudi gleda še drugo in tretjo stran? 22.8.2005 14:49:00
|
|
|
|
Gina
|
Ja, BW, tebi mogoče ni smešna, ko si nekje na poti izgubil smisel za humor. Jaz sem kar vesela, ker ga še imam. :)
|
|
|
|
Koliko ljudi gleda še drugo in tretjo stran? 22.8.2005 15:01:10
|
|
|
|
BigWhale
|
Meni je bil recimo huronsko smesen Monty Phyton. :) Vecini ni, ker ga ne razumejo. Najbrz tudi jaz ne razumem humorja v pol miljona tem odprtih od ene in iste osebe, ki je po vrhu vsega skupaj se pijana, pa ne da obsojam stanje, ker ga ne, ker mi je prav vseeno kaj ljudje delajo, ne zdi se mi pa smeno. :)
|
|
|
|
Koliko ljudi gleda še drugo in tretjo stran? 22.8.2005 16:18:30
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Samo nove teme. LP
|
|
|
|
Koliko ljudi gleda še drugo in tretjo stran? 22.8.2005 17:05:29
|
|
|
|
lefairyon
|
skoraj vedno ker nisem vsak dan tu gor pa pol pogledam kaj ste pisale ko sem bila odsotna...
|
|
|
|
Koliko ljudi gleda še drugo in tretjo stran? 22.8.2005 18:06:39
|
|
|
|
Mariposa
|
JAz vedno pregledam vse kar še nisem, to se pravi, lahko tudi do tretje strani. Odvisno koliko načvekate takrat ko sem v službi;)
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?