Rak bezgalk prenosljiv? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

razglednica -> Rak bezgalk prenosljiv? (11.9.2011 21:06:24)

Vem da je mogoče neumno vprašanje samo me pa zanima[sm=zmeden.gif]

Ali je na 12 mesečnega otroka, ki je nedonošenček lahko dobi to bolezen??? morda slučajno z poljubčkom na usta, ali kako drugače???

Berem in iščem na googlu vendar ne najdem[sm=zmeden.gif]

Hvala!

luka jan -> RE: RAK BEZGAVK PRENOSLJIV??? (11.9.2011 21:13:29)

Ne, ni. Noben rak ni prenosljiv, to ni prenosljiva bolezen in z ljubčkom se ni še nihče okužil. Brez strahu.[sm=smiley1.gif]

razglednica -> RE: RAK BEZGAVK PRENOSLJIV??? (11.9.2011 21:37:53)

malo si me potolažila samo nekje sem prebrala da z slino lahko okužiš[sm=zmeden.gif]

ona je na začetku imela klamidijo, nato pa za eno leto ,ko je ozdravela ima raka bezgavk[sm=smiley13.gif]

luka jan -> RE: RAK BEZGAVK PRENOSLJIV??? (11.9.2011 21:57:19)

IZVIRNO SPOROČILO: razglednica

malo si me potolažila samo nekje sem prebrala da z slino lahko okužiš[sm=zmeden.gif]

ona je na začetku imela klamidijo, nato pa za eno leto ,ko je ozdravela ima raka bezgavk[sm=smiley13.gif]

Če mogoče veš kje si to prebrala, bi ti bila zelo hvaležna za ta link, res. Da se nasmejim do konca.[sm=jezicek.gif]

mateyka -> RE: RAK BEZGAVK PRENOSLJIV??? (12.9.2011 8:04:20)

kaj ma pa klamidija tle zdej veze?

thaiss -> RE: RAK BEZGAVK PRENOSLJIV??? (12.9.2011 8:25:16)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

to sem se tudi jaz vprašala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

luka jan -> RE: RAK BEZGAVK PRENOSLJIV??? (12.9.2011 12:31:03)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Po moje nima nobene veze, samo glede na vse napisano gre za popolno nepoznavanje bolezni, zato se lahko tu mešajo jabolka in hruške.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Stran: [1]