|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Znaki
28.9.2011 11:08:27   
butt3rfly
user posted image torej sklep vsega skupi: pozabi na vse skup in počaki, da vidiš, kaj bo. čim manj obremenjevanjauser posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 26
28.9.2011 11:11:06   
*Aura
Ja, ja...itak, hvala! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.9.2011 6:55:13   
Teya D.
Punci moji,uspelo vama bo.Lepo se sam sprostit pa je!nama je uspelo 2.krog,pricakujem pa tretjega,tako kot si tudi But3rfly zeli!stiskam pesti!

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.9.2011 7:34:41   
butt3rfly
oooo, čestitam ti, srečnicauser posted image user posted image user posted image
upam, da ti kmalu sledim.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.9.2011 8:05:08   
Teya D.

IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly

oooo, čestitam ti, srečnicauser posted image user posted image user posted image
upam, da ti kmalu sledim.

seveda da mi boš!jaz pravim,da je treba sproščeno,nisem kupovala O testov,sem pa porabla 4nosečniške,da sem sploh verjela da je res!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 30
29.9.2011 8:18:13   
butt3rfly
hehe, ampak je pa vseen dosti bolš, ko kupuješ testerje in vedno znova zagledaš user posted image . ne pa tak ko jst, ko me zmera znova doleti neprijetni - user posted image O testerjem jst nič kaj ne verjamem. rajš seksam takrat, ko bi naj bili plodni dnevi. če je zadetek je, če ne pa več sreče prihodnjičuser posted image

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.9.2011 10:41:02   
Teya D.
Midva se imava zmeri fajn hehe,ker sva se po dveh otrokih vedno,kot da bi se komaj zaljubila,kdaj imava cas zase ga izkoristiva,kar pa ne pomeni,da sva vedno v postelji. Tako nama je tudi uspelo. Seveda pa sva zdaj oba presrecna in kot po naklucju sva oba bila zadnje dni zbita,mene so nacele se slabosti,tako da se bolj carkljava.

Neposredna povezava do sporočila: 32
29.9.2011 10:41:25   
Teya D.
Midva se imava zmeri fajn hehe,ker sva se po dveh otrokih vedno,kot da bi se komaj zaljubila,kdaj imava cas zase ga izkoristiva,kar pa ne pomeni,da sva vedno v postelji. Tako nama je tudi uspelo. Seveda pa sva zdaj oba presrecna in kot po naklucju sva oba bila zadnje dni zbita,mene so nacele se slabosti,tako da se bolj carkljava.

Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?