Anonimen -> Dieta - 15. dan? (22.8.2005 14:55:05)
|
mehurčica samo eno pripombo bi dala. in sicer v večini se strinjam s tvojim stilom prehranjevanja, sej sem sama tut želela na tak način si ustvarit zdrav stil življenja ne samo ene diete. prehranjevati se je treba 5x dnevno po malem, in zdravn športat. to je prav in to ni dieata ampak lajf stajl! vsaka dieta je drgač neki tazga k ne bo držalo trajnih rezultatov, če se boš po končani dieti vrgu na stare tirnice! večina diet tut ni zdravih, al pa kr vse, tut ta 90 dnevna sicer ni višek zdravja je pa dokaj ok. zakaj to pišem. če se greš eno svar se ne morš it druge. tuki smo se pač punce odločile da hujšamo po 90 dnevni in sem pač ne pašejo beljakovine vsak dan in tako dalje. ampak priporočam pa tut js da ko končamo to dieto, da se potem začnemo pravilno prehranjevat. za primer dam lahko mojega moža, ki je s to isto dieto v treh mesecih shujšov 20 kil in jih zdej že eno leto drži s tem, da je po tem začel hodit v fitnes in na hot iron (js sem ga vpisala) zdaj tudi teče. ko je hodu na fitnes je tut jedu razne pripravke, skute, beljakovine, in oh in sploh vsega se je držov. rezultat je bil da je izgubu še kr precej % maščobe, kile so pa ostale tm k so - se pravi je pridobu mišično maso! zadeva je pa taka, da če bi on že kot debu začel s fitnesom in tako pravo prehrano bi po enem mescu al pa še prej obupov, ker je bil čist brez kondicije in 20 kil preveč okol nosit je velik napor + shujšov ne bi od začetka skor nič, ker bi pridobival na masi in če ne vidiš rezultatov gre motivacija sam dol. tko da men se zdi fino, da najprej na hit zgubiš kile, pol se pa začneš še z nečem redno ukvarjat da povečaš mišično maso in obdržiš kile. pa brez zamere! Lp, lara
|
|
|
|