roses -> ljubezen oh ta ljubezen (8.9.2011 18:12:42)
|
živjo! rada bi napisala svojo zgodbo, ki se mi dogaja v zadnjem času in bi prosila za mnenje, ker resnično ne vem kaj storiti. Lansko leto poleti sem ugotovila, da je moški, ki mi je bil že dolgo všeč, samski, oz je prekinil vezo s svojo dolgoletno partnerko. To mi je bil zadetek v polno, in sva počasi navezala kontakte. Najin odnos je prerasel v zaljubljenost, saj iz moje strani. On se je pa čez nekaj mesecev vrnil k svoji bivši. To se mi je zamerilo na polno, ampak ok. Ko je pa spet v začetku jeseni ugotovil da ga še vedno vara, je pa z vso močjo prihitel k meni v objem. Jaz sem ga malo s težavo sprejela, saj sem mu poleti pošteno zamerila ko je to nardil. Tako sva začela hoditi. To je trajalo vse do januarja letos, ko se pa pri meni ni več pojavljala ta ljubezen, ki jo moram do neke osebe imet. Jaz sem komaj čakala zjutraj da bo ura 6, da bom lahko šla v službo, oz da se ga bom rešila. Takrat sva tudi vezo končala, čeprov zelo težko, ker on me je mel zelo rad in bi vse nardil zame. Vse do danes mi še ni dal miru, vmes sva še nekajkrat poskusla kako bi midva funkcionirala ampak jaz resnično se ne morem vživet v tega človeka. Naj pa povem da je to dušca in pol, za svojo ljubezen bi nardil vse, zato pa še danes ne neha vztrajat pri meni. Vem da metuljčkov pri njemu ne bom več doživela, to mi je jasno, ampak rada bi pa vsaj ljubezen oz željo po njemu, ki je pa trenutno že pol leta premajhna da bi bla skupi. ima kdo podobne izkušnje? je vredno vztrajati da bojo čustva prišla? prosim za mnenje... :)
|
|
|
|