Katy78 -> RE: Koliko časa je trajalo (8.9.2011 12:26:39)
|
Pri nas je začel hoditi s 1.9. in je danes spet jokal, medtem ko včeraj ni jokal, je pa rekla vzgojiteljica, da se vmes včasih spomni na mamico ampak da ga hitro mine. Popoldne vsak dan reče, da bo še šel v vrtec, zjutraj pa postane žalosten in začne da ne bi šel v vrtec, da mami ni treba v službo, ko sva prišla pred vrtec, mi je celo rekel, da tam piše, da je vrtec zaprt [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], ni pa upiranja in trmarjenja, tudi vrata od igralnice sam odpre, tako da očitno mu je fajn, samo navadit se mora, da mamica pač ne gre z njim.Tudi mami, ki je delala v vrtcu, mi je rekla, da veliko otrok še kar nekaj časa joka ob prihodu v vrtec ampak da so potem takoj dobri. Se pa tudi jaz strinjam, da bi se bilo morda dobro pogovorit z vzgojiteljico, če je vsak dan slabše, potem mogoče ne sprejema vzgojiteljice oz. se mu vzg. ne zna približat na pravi način. Meni namreč veliko pomeni, da ko se pogovarjava in mu omenjam njegovi vzgojiteljici, vidim, da ju sprejema in to je zelo pomembno.
|
|
|
|