smejčica -> RE: Plenička za čez noč (8.9.2011 10:43:56)
|
Univerzalnega recepta ni. Moja bo kmalu stra 4 leta in sedaj par dni spi brez pleničke, pa je podnevi suha že od svojega 2. leta. Zdaj je začela hoditi v vrtec in že nekaj časa prej sma se pogovarjali o tem, da jo bova počasi ukinili. Pol pa smo ji en večer pozabili dati pleničko gor pred spanjem, pa ni nič rekla. Prej nas je vedno opomnila, kadar smo pozabili. Tako je spala celo noč, pa zjutraj pravi, da nič ni lulala v gačke. Mislim, kar nisem mogla vrjet. Je rekla, da bo zdaj v vrtcu to povedala. :) Zgleda ji je vrtec bil neka motivacija, ker jih je že veliko spalo brez. In zdaj mi par dni spi v gačkah in se nikoli še ni polulala. Pred spanjem lulat, pol pa zjutraj, ko se vstane spet gre. Tako da, pogovarjajta se o tem vsak dan, pa bo kmalu sprejel. Neko motivacijo mu daj. Ko se bo on tako odločil, bo šlo. Moja je prej tud vedno imela polno pleničko, pa sem si mislila, kdaj in kako se je bomo le rešili. Zdaj je pa šlo, tak čist po naklučju in hitro. Pa je nismo silili, pa nič. Sama se je tako odločila. Saj bo, srečno!
|
|
|
|