A se kera nespi zdele? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

smrka -> A se kera nespi zdele? (22.8.2005 1:11:29)

visoka upravna - sedaj fakulteta za upravo. Tukaj je tudi izredni studij zastojn... tega ni v slo :)

artista7 -> A se kera nespi zdele? (22.8.2005 1:13:05)

moj se čudi, kako vam rata.. jaz mislim, da se ne krade toliko kot pri nas.. zanimivi podatki.. Nekje sem brala, da je tudi porodniška precej dolga pa to? kr ne morm verjet, da te žvijo, čeprav nisi njihov.. saj midva drgač nisva lena in bi delala.. on itak obvlada angleško..
pa tak sistem verjetn že kar nekaj časa funkcionira ali ne?

artista7 -> A se kera nespi zdele? (22.8.2005 1:13:44)

nočko jana, hvala za naslov..:bravo:

smrka -> A se kera nespi zdele? (22.8.2005 1:15:20)

moj ima 240 dni porodniske :) kuul :) Tukaj kjer zivimo mi, delajo tujci (arapi, jugovici) same ****rije, dosti je tudi kriminala, in to samo tujci. Jes nisem imela tezav z bivalno vizo ker je moj sved, tako da sem do tega lazje prisla. Za vaju bi mogoce ze malo tezili... zdaj so kar strogi mi se zdi...

artista7 -> A se kera nespi zdele? (22.8.2005 1:17:20)

misliš, da bi mi priznali pedagoško smer faksa (umetnostna zgodovina)..? pa saj bi lahk pol tudi tam delala faks, če ne bi..jaz nimam problemov z jezikom in učenjem..
samo moj pravi, da morate imeti vi ogromne davke, če je sociala na višku..
mater, spet grmi... brrrr...

smrka -> A se kera nespi zdele? (22.8.2005 1:19:53)

ja davki so veliki ja..... cca. 30 posto ti vzamejo naprimer od bruto place.... odvisno kako veliko mas placo....
okej bejba, jest zdajle sibam v pojstlo se mal stiskat svoji tamali. SE se kaj pisemo.

artista7 -> A se kera nespi zdele? (22.8.2005 1:20:22)

to vem da je dost jugovičev.. ti itaq vsepovsod delajo sranje razen redkih izjem.. in pol so še do ostalih sumljivi.. sam če že tle ne delava problemov.. drgač malo računava še s Canado, mam sorodnike tam.. meni se ne zdi nič takega, če greš iskat boljše življenje.. tebi se je ziher standard zvišal.. pa ati se lahko s punčko ukvarja zdaj kar je noro.. moj je čist navdušen, da sta lahko oba starša pri deci..:rozica:

smrka -> A se kera nespi zdele? (22.8.2005 1:21:42)

koko nisi prebral da sem napisala da ni lahko priti do bivalne vize. Jest sem dobila z lahkoto ker je moj sved. Tle resnicno ni slabo... sam mene itak da vlece v slo, pa ne zarad tega ker je tukaj adijo... ampak samo zarad druzine ki jo mam doli.

artista7 -> A se kera nespi zdele? (22.8.2005 1:22:18)

drgač so naši davki 50%... lepo pančkita obe.. a je mala cukerček, a?
ti še kaj pišem, magari na privat, če ne bo nobene pametne teme..
Nočko..

smrka -> A se kera nespi zdele? (22.8.2005 1:23:46)

ok artiska pozdravcek...nocko..

smrka -> A se kera nespi zdele? (22.8.2005 1:26:04)

Pogumna ja, sam domotozja mam pa za poln kufr...
:smajlikiimavednopolneocisolz:

artista7 -> A se kera nespi zdele? (22.8.2005 1:31:39)

saj boš pršla še kaj domov.. pa sončko malo maš.. saj jaz sem tudi taka, v lj pogrešam Dolenjsko.. samo kaj češ.. na dolenjskem v manjših krajih ni služb.. moja mat je ful sposobna in je zmeri pridn delala-bla modna kreatorka za otroke, z nemčije so kupovali njene modele-- pa se je v firmi kradlo.. stečaj.. in zdaj je že tri leta doma, nič kriva.. a to ti je življenje, da otrokom nimaš skoraj kaj v usta dati..? in vse več je tega.. žalostn, čeprav je blazn lepa dežela.
mogoče bosta pa na stara leta za skoz sem prišla, ne bit žalostna..:ups:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]