Leela -> RE: Vem, sem za luno... (8.9.2011 9:10:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: ZARA [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] Selebrjšn menstruejšn. dis is maj krijejšn[sm=smiley36.gif] No, za vse, ki niste razumele: Vsi delajo tako famo iz te osnovne šole... Pa naenkrat starši postanejo didaktiki, pedagogi, psihologi, poznajo vse učne načrte... Ma ni da ni[sm=zmeden.gif] No to tudi jaz ne razumem, da se nekdo poglobi in dela znanost tam kjer ni treba. Ampak v uvodnem postu si napisala, da ne razumeš zakaj tako razpredanje, ko gre otrok v 1.razred. Jaz lahko zase povem (tamal šel letos v prvi razred), da se do zdaj s šolo nisem nič ukvarjala in me to ni zanimalo in ravno zaradi tega sem rabila zvedit vsaj osnovne reči o šolanju, šoli itd. Nisem imela pojma o potrebščinah, učni snovi, načinu dela, interesnih dejavnostih, cenah, prehrani...ničemer. In logično, da sem se pozanimala na internetu in pri kolegicah...Je pa drugače kot takrat kot sem jaz hodila itak. je pa to razpredanje isto kot razpredanje o čevljih recimo: ali naj izbere to ali to dejavnost...ali naj izberem take in take čevlje, trenirko, whatever... Da je pa 1.šolski dan poseben, mejnik, pa ni dvoma. No zdaj vem malo več, podpisat sem mogla 100 listkov. V učni načrt, didaktiko in ne vem kaj še se pa ne bom poglabljala.
|
|
|
|