Anonimen -> RE: Dojenčki in kužki (7.9.2011 10:42:47)
|
Moji starši imajo maltežana, ki je zelo prijazen in razigran in precej razvajen, saj ga obravnavamo kot člana družine. Ko se je rodila naša flenča je bil nekoliko ljubosumen, sploh če jo je v rokah držala moja mami, na katero je naš kuža najbolj navezan. No samo kužka nikoli nismo podili stran od tamale, tudi jaz sem tudi po porodu vedno si vedno vzela čas in tudi njega fajn pocrkljala tako kot prej in moram rečt, da sta zdaj prav srčkana skupaj. Kuža je do naše punce kar malo zaščitniški, se lovita skupaj itd. Pa glede na to, da naš kuža najraje počiva nekje pri nogah, se velikokrat zgodi, da mu ponesreči stopiš na rep ali kaj podobnega in takrat majčkeno zarenči ... kao: "ja haloooo .. tuaj jaz ležim in ne po meni hodit!" [sm=smiley36.gif] ... no če to rata naši tamali, potem kuža niti slučajno ne bo zarenčal in se ji samo umakne. Smo pa tudi našo punco že od začetka učili, da mora na kužka pazit, da ga lahko samo boža in boknedaj tepe ali cuka. Tako da res lepo shajata. Ju pa ne puščamo sama ... kljub vsemu sta tako otrok kot kuža lahko nepredvidljiva.
|
|
|
|