beti 1 -> RE: ljubljanske nosečke (13.11.2011 19:32:31)
|
sarar: upam, da si uspela počivat in si še v enem kosu. V 2. nosečnosti je tudi mene tako strašilo okol 32.t. Se mi zdi da od vsega kar svetujejo še najbolj pomaga počivanje, tako da ga res priporočam. muca.maca: kam si se izgubila, maš še vedno veliko dela s selitvijo. Midva sva si ta vikend ogledala 3 stanovanja in hišo kot potencialne kandidate za naš bodoči dom, je blo vsega tolko, pa nič za direkt vzet, da še ponoči nisem mogla spat od vsega kombiniranja, kako le priti do nečesa, kar bi približno ustrezalo željam in potrebam. Ker je poleg ogledanih na tržišču samo še 1 potencialno uporabno stanovanje, drugega tako daleč na periferiji pač ni. hov hov: jaz sem septembra in oktobra iskala pa nič pametnega našla, pravijo da je v Moj Fit na Brnčičevi dobra in poceni vadba, če ti ni predaleč. Obračanje mi, razen neugodnega občutka v predelu simfize, v nobeni nosečnosti, niti med porodoma, ni delalo hudih težav, pa zdaj mi jih tudi še ne. Je pa res, da nikoli nisem imela prav veliko dodatnih kg in za svojo velikost majhen trebušček. Tudi v zadnjih 2 tednih opažam, da so se komentarji premaknili iz smeri, da sem že lepo okrogla (ker se mi je res hitro poznalo) v smer, ko mi večina reče, da imam še majhen trebušček. Upam, da mi bo tudi tokrat do konca naklonjeno se brez večjih težav obračati, ker me pri sapanju na levem boku začne boleti desni, na desnem pa lahko ležim le krajši čas zaradi refluksa in posledične hude zgage. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
|
|
|
|