|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke
15.9.2011 13:35:15   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

carmik, super seznam!!! zelo lepo... user posted image  za podatke pa kar povej kere še napišemo... no, tle je neki mojih-29let, doma že dva otroka(fanta)..ne vem, a še kej tazga?

a res, pigy dobila kajo!! super novička... no, čestitam ji, čeprav še ne more prebrati user posted image ..hm, kaja bi bila tudi moja punčka, če je soseda ne bi tako poimenovala user posted image  lepo ime... naš bo pa JAN... a ve že kaj imate zbrano glede imen?

Evo, še nekaj mojih podatkov za seznam. Stara sem 27 let, doma imam že enega otroka, fantka, star je 2 leti.

Ja, midva sva za punčko že izbrala, za fanta pa nimava (so rekli, da bo 100% punčka, samo dokler ne pride ven, ne verjamem user posted image user posted image ). Tako da če bo fant, bova kar v porodni izbrala user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 51
15.9.2011 13:40:07   
ronja
No, če sva že toliko časa, bova pa še ta 1,5 meseca.

Saj zadnje 3 tedne dovolijouser posted image , tudi ob takih diagnozah.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 52
15.9.2011 13:42:39   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

No, če sva že toliko časa, bova pa še ta 1,5 meseca.

Saj zadnje 3 tedne dovolijouser posted image , tudi ob takih diagnozah.

No, potem pa rečmo, da bova še 1 mesec potrpela user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 53
15.9.2011 14:26:56   
carmik
user posted image

Nick, starost, PDP,število 

OKTOBER
carmik, 20 let, 13.oktober, 0user posted image

NOVEMBER
smrketa24, 27 let, 5.november, 1user posted image
Rakica7, 6.november

DECEMBER
sarar, 29 let,  19.december, 2user posted image
pikica32, 22.december

JANUAR
ronja, 20.januar

MAREC
patella, 14.marec
ribiri, 29.marec
listek, 31.marec

APRIL
2.mami, 1.april
nusi, 4.april

skupaj nas je: 12

user posted image

Pigy        user posted image Kaja

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 54
15.9.2011 14:31:55   
carmik
Nam so tut rekel da bo user posted image , ampak še zdej ne verjamem, dokler ne vidm... Če so zadel bomo mel Klaro.

Kako pa kaj vaše počutje? Vas kej matra vročina... jst kumi čakam da se mal shladi, da bo lažje za dihat..

(odgovor članu carmik)
Neposredna povezava do sporočila: 55
16.9.2011 7:03:57   
sarar
ojla pupe moje!
že par dni imam časa samo za prebrat, zdaj sem si pa dala cilj, da še odgovorim user posted image  je kar pestro pri nas, mah pa saj bo...
zdaj pri decemberkah sem izvedela, da so eni user posted image  govorili 5 mesecev da je fantek v bušiju, na 3d pa so rekli da je punčka user posted image  o boga reva, ker šok. no, sam da je taprav cajt zvedela še user posted image ...kar se tiče spola-pri moji 2. user posted image  so mi tudi stalno govorili da je user posted image  in potem si predstavljajte šok, ko mi babica čestita za fantka user posted image
rakica, dobrodošla še med ljubljanske nosečke user posted image  a je 20.11. kak poseben datum? no, upam da vama uspe datum vsaj pribl.uskladiti user posted image .
ronja, a potem si ti hotela imeti porod doma? pa si si premislila? če ja, si dobra! jaz sem prevelika reva za to... no, potem pa le ni bil tako hiter porod...ampak važn, da ti v P ni bilo potrebno biti toliko časa...tudi to je nekaj user posted image
kar se tiče user posted image -midva občasno, vendar previdno, ker imava prepoved-zaradi krvavitev. pa se včasih pojavijo včasih ne.nazadnje je bilo vse ok, hb user posted image  bi bila tudi kriza če bi morala biti brez toliko časa
carmik, tudi jaz bi temperature z veseljem malo znižala...dolgo se že vleče to poletje. menda bo drug teden že kaj bolje?

no, lep dan vse skupaj!!!user posted image

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 56
16.9.2011 10:45:16   
ronja
Kako pa kaj vaše počutje? Vas kej matra vročina... jst kumi čakam da se mal shladi, da bo lažje za dihat..

Joj, jaz pa obožujem vročino in se že bojim, da bo spet mraz... mene skoz zebe - pri Ronji me je me porodom zeblo!!! Sem si potem pri Lejli žabe nesla s sabouser posted image (pa jih nisem mela časa gor dat, ker sem tako pozno šla v p, ehhe;)

(odgovor članu carmik)
Neposredna povezava do sporočila: 57
16.9.2011 10:48:49   
ronja
ronja, a potem si ti hotela imeti porod doma? pa si si premislila? če ja, si dobra! jaz sem prevelika reva za to... no, potem pa le ni bil tako hiter porod...ampak važn, da ti v P ni bilo potrebno biti toliko časa...tudi to je nekaj

ma, glede na svoje nosečnosti, nisem nameravala rodit doma - nisem nora, pri mojih diagnozah mi tega niti na nizozemskem ne bi pustili... - je lahko kaj narobe in takrat si nočem očitat, da bi otrok mogoče preživel, če bi bila pa tam, pač rajši požrem tiste njihove pripombe, pa ima otrok vso mogočo oskrbo takoj, ko ven pride - če jo bi slučajno potrboval... Tako da se tega ne grem, čeprav bi vsekakor lažje rodila brez babic kot brez lubija, kar vedno napišem.
ne, porod ni bil noben hiter - pri Ronji se je začel (popadki in čep odluščil) v pon. zvečer, rodila sem pa v pet. zjutraj... Tako da je bilo pri Lejli zame ekspres, ker je trajal samo en danuser posted image .
če bi mi tudi tokrat ratalo takole natempirat, bi bilo super, samo ker zna bit vsakič malo hitrejše, je vprašanje, če ne bova šla mal prej, za vsak slučaj... Ali pa tudi ne, kolikor se poznamuser posted image . NO, bomo videli, do tam je še (upam) dolga, hehe.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 58
16.9.2011 11:22:13   
ZmajTolovaj
PUNCE ČAU!
Kolegica, ki dela za oddajo Svet, rabi eno nosečko, po možnosti tudi že mamico, ki bi ji pred kamero v 20 sekundah pokomentirala plačilo za navzočnost očeta pri porodu. A je kul, a ni kul, a je vseeno itn. Ker dela danes prispevek o tem. FUUUL bi bila vesela, vse pogumne naj jo pokličejo na
051 689 295 (Maja).
THX!!

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 59
17.9.2011 11:14:16   
Rakica7
sarar - 20. 11. 2011 :-) super za zapomnit user posted image  Nič drugega posebnega ni. 10. 11. 2011 je pa baje luna, tako da bo verjetno več porodov takrat.

Drugače še podatki za seznam - 29 let, prvi user posted image  user posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 60
19.9.2011 13:21:35   
sarar
živjo punce! kako ste? no, pa je prišla ta osvežitev user posted image
čeprav jaz sem bolj tebi podobna, ronja-sicer se ogibam direktnega sonca, mi je pa ta user posted image  drugačna od prejšnjih tudi v tem, da sem bila prej stalno vroča, dec.sem okoli bajte v kr.rokavih hodila ipd, zdaj pa sem bolj zmrznjena... upam, da mi ne bo grozno decembra noseča bit user posted image
uff, pri tebi je bil pa res drugi porod prej ko prvi user posted image  glej da ne boš v avtu rodila user posted image ...tudi jaz sem se odločila, da ne grem prehitro v porodnišnico...potem pa bom videla, kako bo šlo. sem pa oba do zdaj rodila v 5 urah vse skupaj, od prihoda v porodnišnico do iztisa...  bomo videli user posted image

rakica, aja...sem mislila, da imata kako obletnico na ta datum ali da ima kdo roj dan... ja, mi je porodna babica tudi potrdila, da se za polno luno rodi največ otrok user posted image  bo že držalo...

< Sporočilo je popravil sarar -- 19.9.2011 13:22:13 >

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 61
19.9.2011 13:23:44   
sarar
aja, podatke bo pa katera druga popravila, jaz jih ne znam user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 62
19.9.2011 17:43:04   
Pigy
Nosečkice moje, hvala za čestitke. Končno sem dočakala dan. Sedaj se počutim ok, mal me šiva bolita, pa mal mam mleka, tko da sva na adaptiranem. Porod je bil doolg, ampak, se je splačalo potrpet.

Sedaj se lepo crkljamo, novopečeni ati naju razvaja 100/h, pa babi je na obisku, da nam mal pomaga.

Vam želim, da še naprej uživate v božanju trebuščka.

Se vam še oglasim.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 63
20.9.2011 8:55:32   
PapuaNG
pozdravljene punce, se vam še jaz pridružim. Vidim, da nimate nobene februarske user posted image , tako da bom zapolnila ta termin user posted image Zaenkrat je PDP 10.02.2012, mogoče mi ga na morfologiji še za kak dan prestavi. Naj bi bila pa user posted image . Doma imam že enega dveletnika, polnega energije, tako da prav veliko počivati ne morem...ampak sej je načeloma kar priden (kadar nima napadov trme user posted image ). 

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 64
20.9.2011 12:11:39   
2.mami
Živijo souser posted image !

Jaz sem pa ravno na NS izvedela, da je plodek 1 teden mlajši!!! Sedaj imam rok 8. aprila. Vsaj prvoaprilski štos ne bo user posted image

Sicer so rezultati NS odlični. user posted image

Drgač sem stara 32 let, doma imam 1 user posted image  , januarčka 2010.

Pa noro vesela sem ohladitve. Zaradi mene bi lahko tudi sneg padal user posted image , sam da ni več vroče in se da normalno dihat user posted image

Držte se punce.
Tebi Pigy pa iskrene čestitke! user posted image user posted image  Tolk so srčkani ko so še čisto majceni in nebogljeni jooooojuser posted image za pohrustat. Uživejte MAX.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 65
20.9.2011 12:44:32   
nusi
evo tudi jaz iz Ns in vse ok. 2.mami moj-a je tudi 1 teden mlajši - samo mi je to že g povedala, na ns so pa samo potrdili.

Pa seveda čestitke pigy user posted image user posted image user posted image lepo se crkljajte

porod - 1. zelo hitro, je lubi skor zamudil user posted image , zdej mu svetujejo naj opravi nek hitri tečaj če bova kar v avtu na poti opravla user posted image

< Sporočilo je popravil nusi -- 20.9.2011 12:46:28 >

(odgovor članu 2.mami)
Neposredna povezava do sporočila: 66
20.9.2011 13:21:54   
sarar
iiiiiiiiii pigy, lepo da si se oglasila!!! tok sem te vesela user posted image  no, vidve se kar pustita razvajati atiju in staršem...kako je mala, spi ponoči? no, saj najbrž zdaj večino časa res kar prespi...
papua, dobrošla še ti med ljubljankami user posted image  me veseli, da se seznam daljša... no, saj ti pa hmalu na vrsto prideš za mano... še malo, pa bomo za vsak mesec našli kakšno user posted image
2.mami, lepo te je brat po dolgem času user posted image  čestitke za uspešno nuhalno... in za spremenjen datum user posted image  no, pa saj se jih tako malo rodi točno na datum, tak da lahk da še vedno bo... prvoaprilski mislim
nusi, tudi tebi za uspešno nuhalno... joj, kje sta še vedve...se spomnim, ko sem šla še jaz na nuhalno pa je na začetku, zdaj se mi zdi da sem šla pa en mesec nazaj jo delat...kaj gre hitro čas...
za porod pa super, upam da ti tudi drugi hitro mine user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 67
22.9.2011 9:35:56   
Pigy
Kje pa ste? Odprete temo potem pa nobene. user posted image user posted image

Vam paše tale ohladitev, uh meni je prav fajn. Tamali pa tud, saj uživa.

Komi čakam, da še kak dan uživave notri, potem pa končno lahko odideve na sprehod.

IZVIRNO SPOROČILO: nusi

porod - 1. zelo hitro, je lubi skor zamudil , zdej mu svetujejo naj opravi nek hitri tečaj če bova kar v avtu na poti opravla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh, ko se spomnim sebe kako sem bila vesela, ko sem videla na NS tisto malo detece, pa ko je rekla da je punčkauser posted image .

Aha, da omenim, moj že neki sanja da bi mela še kako tako punčko, pravi da komi čaka, da tale mal zraste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kdo ve, mogoče me celo prepriča, ampak trenutno ni šans user posted image user posted image user posted image user posted image

Vas pridem še pogledat.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 68
22.9.2011 14:21:24   
sarar
oj Pigy! ja tudi jaz ne vem, kje so ostale... user posted image
ja, ti boš hmalu vozičkala ko so še topli dnevi...pri meni se bo to malo zavleklo, ko bo otroček šele decembra ven prišel. ah, bomo že preživeli user posted image
tvoj lubi je pa hiter... hm, vas še dosti stvari čaka preden mala zraste user posted image  zdaj je še tako mirno, potem bo pa vsak dan kaj novega...saj bo hitro minilo to obdobje... a želje po fantku pa nima? jah kaj čmo, punčke so atijeve ljubice ponavadi user posted image
no, lepo se rihtajte še naprej! ko boš kaj vozičkala na mojem koncu se ti pa z veseljem pridružim (ja, saj vem da še ne tak hmalu user posted image )
lp

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 69
22.9.2011 14:23:12   
sarar
aja, kaj je pri meni novega... sem debatirala z ostalimi (sosede, punce s forumov...) in sem ugotovila, da imam prevelik cuker-7,2. gin sicer ni rekla za nobeno dieto, sam ostale so menda že na inzulinu pri tej vrednosti ali vsaj na strogi dieti...tak da se malo merkam, da ne bom slučajno tudi sama pristala na špikanju user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 70
22.9.2011 14:25:00   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

aja, kaj je pri meni novega... sem debatirala z ostalimi (sosede, punce s forumov...) in sem ugotovila, da imam prevelik cuker-7,2. gin sicer ni rekla za nobeno dieto, sam ostale so menda že na inzulinu pri tej vrednosti ali vsaj na strogi dieti...tak da se malo merkam, da ne bom slučajno tudi sama pristala na špikanju user posted image

Ojej, upam, da ne boš potrebovala inzulina.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 71
22.9.2011 14:28:50   
smrketa24
Evo, tudi jaz sem tu. Sem tako lena zadnje par dni, se mi nič ne da. Se vidi, da sem na dopustu, potem pa itak že porodniška user posted image

Danes mi p ni treba kuhat, gremo k mojim in mi prav paše user posted image Sem pa zjutraj spekla eno pecivo in ga bomo nekaj vzeli s sabo, da bo še malo za babi in dedija user posted image .

Zadnje dni me pa kolki ful bolijo. Očitno se že počasi pripravlja. No, pa saj že komaj čakam.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 72
22.9.2011 14:34:36   
carmik

user posted image

Nick, starost, PDP,število  user posted image , spol

OKTOBER
carmik, 20 let, 13.oktober, 0user posted image , user posted image

NOVEMBER
smrketa24, 27 let, 5.november, 1user posted image , user posted image
Rakica7,29 let,  6.november 0user posted image , user posted image

DECEMBER
sarar, 29 let,  19.december, 2user posted image
pikica32, 22.december

JANUAR
ronja, 20.januar

FEBRUAR
PapuaNG, 10.februar, 1user posted image , user posted image

MAREC
patella, 14.marec
ribiri, 29.marec
listek, 31.marec

APRIL
nusi, 4.april
2.mami, 32.let,  8.apri, 1user posted image ,user posted image

skupaj nas je: 12

user posted image

Pigy        user posted image Kaja

(odgovor članu carmik)
Neposredna povezava do sporočila: 73
22.9.2011 14:45:14   
carmik
Pozdravljene!

Se vam javlam po dolgem času... zdej sm mela izpit in nism mela nč časa za forum.. sem mogla nardit zadnji izpit da sem sedaj v 2.letniku...juppii... zdj pa veselo čakamo pa odštevamo dneve...še 3 tedne.. ( se mi grozno velik še zdi)

Popravla sem tudi seznam... prav zanimivo da je vse v roza... le kje je še kkšn skriti fantek

sarar a maš na tešče 7,2... ko to je pa res ogromno... drgač pa ne se sekirat... poznam eno ko je dobila isto v nosečnosti sladkorno pa je mela inzulit..so ji rekel da ji bo sladkorna ostala ( ko ponavad po porodu izgine) mela je pa fuul visoko.. pa danes nima čist nobenih sledi da jo je kdaj mela

papua dobrodošla med nami...upam da bo še več novih članic, da bo še bolj zabavno

jst sm danes vstopila v 38.teden.... še mal...kumi čakam ..upam da bo kej prej.. mam ful probleme z otekanjem nog...čist nobenih čevljev ne dobim na nogo..edino ene japonke.. čeprou tale ohladitev paše glih ne bo dolgo za japonke...

kako ste pa ve kaj? trebuščki že restejo? mene že prou mal ovira, tut spat ne morem več ponoč normalno..

lepo se imejte pa javte se kaj

(odgovor članu carmik)
Neposredna povezava do sporočila: 74
22.9.2011 15:08:20   
PapuaNG
ej pupe, eno prošnjo mam za vas. Sej ene že veste, da se moj dragi ukvarja s castingi za reklame...pa zdej spet iščejo dojenčke od 6-12 mesecev stare. Večina vas ima sicer mlajše/starejše otroke, ampak če poznate kakšno mamico (ali pa očka!), ki bi ga to zanimalo, prosim posredujte spodnje sporočilo. evo, Bom kar kopirala njegov mejl:

Živjo, za snemanje 04. in 05. 10. (en snemalni dan) iščemo dojenčke stare od 6 do 12 mesecev. Gre za tv oglas za blag. znamko Rowenta, ki bo potekalo v izvršni produkciji Bas production - a.Vsi zainteresirani pošljite fotke (sveže) svojih nadebudnežev na mail naslov blaz.taljan@gmail.com, mi pa vam bomo v vsakem primeru vrnili odgovor.Na spodnjem naslovu pa je mogoče videti tv spot za protikadilsko kampanjo, za katero smo delali cast že junija oz. julija.
facebook : casting boyz
(http://www.facebook.com/pages/Casting-Boyz/365172750608)
lp
Blaž Taljan
040564194

(odgovor članu carmik)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?