HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi Olalala lepo, da vas je tema pritegnila in da se razplete tudi zgodba o Torbici tudi z drugih stališč. Bilo je že povedano- hvala Ana, ujela si tisto iz prve roke! Hvala vsem, ki že pošpegate na naše pisane poličke! Napletamo, prepletamo ene, ki smo v tem začutle neko strast! Težko rečem zakaj! A vsak nima te sreče, da nekaj dela z veseljem, da lovi trenutke da lahko uide v svojo kamrico in prepusti domišljiji svojo pot in ne konča dokler ne dobi izdelek končne podobe! Uživamo v delu a zadaj imamo tudi minuse! Poskušamo se trudimo da jih prestopimo, kot je rekla Ana, nihče nam ne da 15. kupčka na mizo, regresa, dopusta, bolniške... veliko vas je ki ste na taki samostojni poti ali vas je bilo. Mi je pa zadnjič prav ena zatrdila ki je sicer učiteljica ki dobi kupček in je rekla koliko je več vredno delo, ko napletaš sam in moraš od nitke do € dolgo pot naredit. Zraven se še promoviraš, stojiš na stojnicah.... A tako smo izbrale, to nam je iz duše in se borimo. Zato toliko več cenimo tiste, ki "lajkate" naše stvaritve, postojite ob izdelkih, pa četudi rečete le " lepo"... od tega ne moremo plačat položnic... a dajete nam duševno hrano in voljo! Rade prav, rade, pa delimo svoje izdelke med vas... če vam je všeč, jih uporabljate na vsakdanjih poteh ... pravijo da se včasih tudi kakšne skomine delijo, pogledi obračajo... Prijateljici včasih častiš tudi kavico, drugič ti jo ona ali pa v drugih oblikah izmenjate kaj med seboj. Tako je prav, to nas druži in povezuje. Sama rada podelim kaj za zraven pa naj bo micenega ali dišečega... Hvala, ker nas spremljate, dajete nam več kot si mislite! p.s. Ko se oglasim... sem pač dolga! ;)) Meni za večjo boršo do 50 eur ni preveč (blago, ideja, gumbki, okrasni trakovi, šivanje, pa da še nekaj ostane za prispevke državici, a ne...) Točno to je, kot si napisala. Meggi izdeluje tudi čudovite rutke, kapice, gamaše, unikatne slinčke za darila, predpasnike, prte, krilca za deklice in odrasle ženske - sem, skoraj lahko rečem', skromna ambasadorka njenih izdelkov, ki vedno pritegnejo poglede in pade kakšna debata v smislu, jooooj, kako lepo, kje ste pa to dobili In ja, kot je napisala, že sama pohvala veliko pomeni, mora pa tudi preživet, od pohval se pa to ne da :-( Tako da jaz, če imam možnost, velikokrat ravno takim dušam z nakupom ali večjim naročilom (denimo naročilo več kosov MANJŠIH skromnih darilc za ves kolektiv ob 8. marcu, novem letu..) olajšam to preživetje in visenje na nitki, vsaj upam, in ne samo Megi, ampak tudi drugim podobnim umetnicam in borkam. Vem, da Kitajc to izdela precej hitreje in bistveno ceneje, ampak take stvari ima milijone ljudi po svetu, veliko boršo, kamor spravim svašta in še več, pa samo jaz :-)
|