noče nobenega mleka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> noče nobenega mleka (21.8.2005 22:27:23)

Moja enajst mesecev stara hči že tri dni noče nobenega mleka. Vsako jutro in večer pred spanjem sva so dojili, včasih sem morala še dodati prilagojeno mleko, zdaj pa kar naenkrat noče nič od tega, sem poiskusila z navadnim mlekom ( dodala tudi kakav ali kako kašico)in tudi zavrača, ostale mlečne stvari pa ima zelo rada. V čem je finta nevem:zmeden: Zdaj me pa zanima kaj naj naredim, ker vem, da bi morala tam nekje 500ml mleka na dan spit in ali ima z mlečnimi izdelki dovolj?

aljaž-blaž -> noče nobenega mleka (21.8.2005 23:10:48)

poskusi z hipp sadnimi kašicami ki se delajo z prekuhano vodo notri je že dodano mleko lp. maja:zmeden2::sloncek:

Seven* -> noče nobenega mleka (22.8.2005 1:01:18)

Pri 11 mesecih dobi dovolj ze z mlecnimi izdelki. Ne rabi nevemkolko mleka spit. Otroci se pac odlocijo. Moj Jakob ima tudi taksna obdobja. Saj jo bo minilo..

saratanja -> noče nobenega mleka (22.8.2005 7:06:14)

Brez skrbi. Mislim, da ima kar veliko otrok tako nemlecno obdobje. Pazi, da mu dajes zadosti jogurtov in skutic. Poskusi tudi kaksne kasice, katerim dodajas mleko. A ja, pa pri nas je bilo potrebno paziti na temperaturo mleka....po enem takem obdobju je zacel piti samo mleko, ki je imelo sobno temperaturo, mogoce kaksno stopinjo vec. Nikakor pa ne tako toplo, kot ga je dobival prej.
Pozdravcek

Anonimen -> noče nobenega mleka (22.8.2005 8:56:59)

Mi imamo prav zdaj borbe glede mleka. Zjutraj spije še mogoče 100 ml, zvečer pa se samo stran obrača.

Pri nas se je kot kaže obdobje mleka zaključilo:(

Stara je pa devet mesecev in pol.

Bojana

Stran: [1]