diana 28 -> Cista in izostanek menstruacije (6.9.2011 16:36:26)
|
Pozdravljene, Malo me skrbi glede ciste in bi prosila za vaše morebitne izkušnje glede tega.. Ker mi je menstruacija precej zamujala sem šla pred dnevi k svoji ginekologinji in je ugotovila, da imam (po dolgem času) na levem jajčniku 4,80 cm veliko cisto(je pa hemoragična). Predlagala mi je hormonsko terapijo z primolut nor vendar sem ji rekla, da bi raje počakala, da dobim najprej menstruacijo in bi nato začela z tabletami 14 dni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]Že tako sem vsa napeta, ker mi M zamuja in te tablete nisem ravno dobro prenašala ko sem jih pred leti jemala. Ona se je strinjala. Rekla je naj pridem čez mesec na kontrolo in se dogovorimo. Problem je, da je 56 dan in M še vedno ni. Pregled sem imela pred 10 dnevi. Takrat je rekla, da sicer vidi, da bo (po uz). Mene pa je že kar malo strah. G je sicer rekla, da je to normalno, meni pa se ne zdi. Rekla je naj ne gibam preveč, da cista nebi poČila ali se zavrtela okoli svoje osi. Sedaj res ne vem ali so te ciste nevarne ? Ali sem naredila narobe, da nisem takoj začela z hormonsko terapijo? Ali naj kar počakam, da se sama zmanjša po ciklih? Upam, da mi lahko katera od vas, ker sem res malo zmedena sedaj... No, saj jutri pokličem tja vendar vsak ''nasvet'' ali ''izkušnja''bi mi sedaj pomagala...
|
|
|
|