Hormoni (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

RedSonja -> Hormoni (6.9.2011 12:12:45)

Zanima me, če morda katera ve, kdaj se da pregledat hormone? Pa če je potrebno biti tešč?

Anonimen -> RE: Hormoni (6.9.2011 12:26:32)

Odvisno katere hormone
za LH, FSH IN PRL  je predviden odvzem 3-5 dan, nekateri pravijo 2 - 6 ??.
V AdriaLabu so mi naročili, da moram biti tešča.

RedSonja -> RE: Hormoni (13.9.2011 20:34:40)

sem že dobila rezultat, Prolaktin imam povišan na 47. morda katera ve kaj to pomeni? Je še katera imela povišan prolaktin?

Anonimen -> RE: Hormoni (13.9.2011 20:42:23)

Živjo!

Tudi jaz imam povišan prolaktin, 27. Zgornja meja je 24,1. To pomeni, da težje zanosiš, da so bolj pogosti spontani splavi. Dobila sem Bromergon tablete, jemlješ jih zvečer po jedi, ker je po njih rado slabo. Te ti znižajo prolaktin, da lažje zanosiš. Ješ jih do pozitivnega testa. Sem pa v postopku umetne prvič, tako, da bomo videli, če pomagajo :) Prolaktin je pa stresni hormon, če si malo razburjena, neprespana, nervozna je precej višji, kot če si spočita, itd.

~Biba~ -> RE: Hormoni (14.9.2011 9:26:25)

http://www.ringaraja.net/forum/m_676762/mpage_1/key_/tm.htm#676762  tu je tema na povišan prolaktin..pa če malo pogooglaš dobiš veliko zadetkov.

mladika -> RE: Hormoni (22.9.2011 14:27:37)

hejla!
Da ne odpiram nove teme bom kr tule prašala: 5.10. imam pregled pri G v leonišču,ker se z dragijem že 2 leti trudiva pridelat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].On je že biu na spermiogramu,jst na laparoskopiji.Naslednja postaja je pri meni pomojem pregled hormonov in ker bom 5.10. že po menstruaciji,pomeni da bom mogla spet 1 mesec čakat na 3-5 dan ciklusa. Moje uprašanje je če ktera ve,a veljajo izvidi iz AdriaLaba v Leonišču,da bi jst mela hormonske izvide 5.10. na pregledu že s seboj,da bi stvar malce pospešila???
Upam da nisem preveč nerazumno napisala in da se najde ktira ki mi bo znala pomagat!!!???

srečica17 -> RE: Hormoni (22.9.2011 15:34:49)

Za Leonišče žal ne vem, pri Rešu so veljali.

Anonimen -> RE: Hormoni (22.9.2011 18:28:58)

Meni so veljali iz Izole. Je pa res, da so pri partnerju ugotavljali napako. So pa veljali za začetek, ob začetku postopka sem jih morala delati ponovno, da so preverili če so še vedno OK.

Anonimen -> RE: Hormoni (23.9.2011 7:21:25)

mladika pri nama so na kliniki upoštevali od Reša spermiogram, pa je tudi veljalo, da kao na kliniki upoštevajo samo njihovega...Je pa res, da je bil pri njemu problem.

Predlagam ti, da kr pokličeš na informacije v kliniko in vprašaš kako je s tem.

Druga varjanta pa je da greš preiskave raje delati v laboratorij na polikliniko? Res da ni privat laboratorij, samo po moje tudi tja pride kdo, ki nima zdravstvenega zavarovanja in mora plačat preiskavo? Vredno je poskusiti, glede na to, da nas vse pošiljajo tja na preiskave krvi.

Dobro odpravi.

cilla -> RE: Hormoni (23.9.2011 14:20:57)

Bodo veljali, valda. Vsaj najina G v Leonišču se ni nič zmrdovala, ko sem npr. prinesla izvide hormonov, ki so mi jih naredili pri tirologu.

mladika -> RE: Hormoni (23.9.2011 14:23:25)

Super,hvala vam punce za pomoč!!!Z mojim je use ok,torej morjo ugotavljat naprej če je z mano use ok.

Stran: [1]