Prekomerno potenje ponoči (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

FLOWR12 -> Prekomerno potenje ponoči (6.9.2011 11:37:17)

Moj najstnik - 12 let se nenormalno poti. Danes zjutraj je imel spalno majčko na kratke rokave popolnoma mokro in tudi rjuho. Drugače pa spi pri odprtem oknu. Tudi pri vsaki aktivnosti je takoj ves moker. Ali mislite, da so to hormoni, a bi bila za pokazat k zdravniku. On seveda nebi šel in pravi kaj sem panična.
Ali mislite da sem res?

Janyna -> RE: Prekomerno potenje ponoči (6.9.2011 12:09:32)

IZVIRNO SPOROČILO: FLOWR12

Moj najstnik - 12 let se nenormalno poti. Danes zjutraj je imel spalno majčko na kratke rokave popolnoma mokro in tudi rjuho. Drugače pa spi pri odprtem oknu. Tudi pri vsaki aktivnosti je takoj ves moker. Ali mislite, da so to hormoni, a bi bila za pokazat k zdravniku. On seveda nebi šel in pravi kaj sem panična.
Ali mislite da sem res?

Ja po moje si. Ljudje se pač različno potimo, eni več eni manj, jaz na to ne bi polagala ne vem kakšne pozornosti. Sem pa že slišala, da najstniki tam v pubertetniških letih, lahko zelo švicajo.

pomar*ANČA* -> RE: Prekomerno potenje ponoči (6.9.2011 14:04:28)

jaz bi ga pa peljala.... ker sem sama imela dosti podoben primer, ampak mene tudi zdravnica ni resno jemala, dokler moji starši niso slišali za ščitnco, takrat so me dali testirati in sem imela zelo povišano. zdravnica je govorila da sem anoreksična, da je v poberteti to normalno. je, ampak do neke meje. če imaš občutek da ni vse ok potem le pojdita.

Stran: [1]