[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.8.2005 22:03:51)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Mariposa -> Kriminalistika (21.8.2005 22:39:56)

Tu imaš e-mail in bi bilo najbolje kar njih vprašat;)

http://www.uni-lj.si/Clanice/SP01/vpv01.pdf

smrka -> Kriminalistika (21.8.2005 23:36:36)

od prijatelce sestra studira tam, ce te zanima ti sporocim njen e-mail pa bos njo vprasala kako pa kaj.

LARIKA -> Kriminalistika (22.8.2005 13:41:55)

Nsš spletni naslov je prenovljen glasi se
www.fpvv.uni-mb.si

jaz študiram varstvoslovje na tej fakulteti ker se zas mer kriminalistika odločiš šele konec 2 letnika,do takrat vsi študiramo isto. sem pa v 1 letniku:grrr:
če te še kaj zanima se javi na privat ali pa ti sporočim moj mobitel:)-:)-

hruškica -> Kriminalistika (24.8.2005 19:17:57)

živijo, pišem v ženinem imenu pod njen psevdonim. sam sem končal študij varstvoslovja, sedaj pa koncujem še podiplomski študij specializacije na omenjeni fakulteti. Kaj odgovorit nekomu, ki ne ve ali je to fakultetea za njega? odvisno je kakšne ambicije imaš v življenju. Predvidevam da bi rada postala kriminalistka. Vendar na žalost ni tako enostavno, ker policija sprejema nove kriminaliste po potrebi, če seveda ne more popolnit delovnih mest z notranjo prerazporeditvijo delavcev. Zato ti svetujem, da omenjeno fakulteto vpišeš ob delu. Naslednji korak je da se javiš na razpis policije za nove policiste. nato si v policiji cca 3-5 let kolikor bi trajal študij. V tem času pridobiš prepotrebne izkušnje, da si lahko kasneje kriminalistka... To je ena od možnih poti seveda... glede težavnosti, kakšen program itd... pa če te zanima, kdaj drugič.

LP

Stran: [1]