|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Space bags
21.8.2005 21:44:31   
Piškotka~
Odločam se da bi kupila tiste vreče za shranjevanje v Top shopu. Mislim da se jim reče space bags:zmeden2:. Zanima me, če jih katera ima in kako so v resnici praktične. Na TV reklami so itak najboljše:). Vsa mnenja dobrodošla. :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Space bags
21.8.2005 21:48:49   
Anonimen
Zakon.

(odgovor članu Piškotka~)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Space bags
21.8.2005 21:49:12   
Anonimen
Aja, pravijo. Drgač pa ne vem :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Space bags
21.8.2005 21:51:52   
rubin
jaz sem te vreče kupila, a jih še nisem uporabila. Baje pa da ta vakuum po nekem času popusti in sem si rekla, da tudi če bom mogla parkrat na leto še ven posesat, me tud ne bo :hudicek: vzel. Pa lepo bom lahko te vreče pod pojstlo dala, ker če bi oblačila shranjevala po škatlah bi jih mogla na podstrešje dat, ko pa nikol ne veš kje se kakšna miška najde in malo vse skupaj pogloda.
Pomagala ti nisem veliko, zanima pa tudi mene kaj druge pravijo na to.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Space bags
21.8.2005 21:58:07   
india
Imam jih in sem zelooo zadovoljna z njimi, držijo pa vedno celo sezono.
Zdaj imajo ponudbo, če naročič 2 paketa,plačaš poštnino samo za enega, pa čakat je treba nan jih cca. 1 mesec.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Space bags
21.8.2005 21:58:20   
Vesna
jaz jih imam in so fajn,je pa res da mi je pri nekaterih zrak spustil ven,ma je vseeno vec reda

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Space bags
22.8.2005 8:04:00   
Anonimen
moje spušajo??!! :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Space bags
23.8.2005 12:30:07   
žiža
Jaz sem jih prejšnji teden naročila in jih dobim čez en teden. Pri nas imamo prostorsko stisko v omari in upam da bodo v redu. A jih ne moreš reklamirat če spuščajo zrak?

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?