LittleSun -> RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 (25.9.2011 9:17:08)
|
bobika ko je črtica isto močna, potemni da lahko O pričakuješ v 23 do 36 urah in da do O res pride, je znak, da drug dan črtica ni vidna ali pa je zelo šibka. Jaz sem tele O teste raje dala stran, ker me je to samo še bolj znerviralo in res ne potrebujemo še ene takšne stvari, ki bi nam delala sive lase[sm=smiley36.gif] na izi, lepo v akcijo in je to to[sm=smiley36.gif] Jaz sem danes končno malo boljše, kljub lepemu vremenu grem v akcijo, ker je stanovanje kot da je bomba padla, sej en teden ni nihče niti ene stvari premaknil, nalagala pa sta lumpa moja, do fula[sm=smiley36.gif]. Pa lubi je akvarij rihtal, kakšno je ostalo ne bom govorila, pa prinesel zimske stvari gor, ki so kar povsod....ah jej, mislim, da sem za cen dan zposlena. lahko mi rečete kar Fata[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Samo zajtrk nam pripravim, potem pa veselo na delo. Pikec gre z babi na planince[sm=smiley36.gif] lubi pa na motor in imam ljubi mir, cel dan. Lepo nedeljo vam želim, ne delajte preveč, pojdite na sončka in uživajte.
|
|
|
|