Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 25.10.2011 15:14:50
|
|
|
|
mladika
|
Super katte,da si že doma.Zdaj boš pa 1,2,3 zanosila.Jst sm mela tut endometriozo,sam jo nisem mela na potrebušnici... no mene je moja zvesta spremljevalka danes zjutri obiskala,tako da grem z optimizmom v nove boje...v četrtek grem pa kri dat za hormonske preiskave!!-to mi je še zadnje od preiskav ostal!!!!
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 25.10.2011 17:35:06
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Punce, samo da se na hitro oglasim. Hudo mi je za vse, ki vas je obiskala . Objemček za vsako posebej. Hvala, ker ste mislile name. Sem že doma, malo boli, ampak nič hudega. Ne čakajte s pregledi, punce. Našli in odstranili so mi pa endometriom in endometriozo potrebušnice. Izgleda, da je bilo to krivo, da še nisem zanosila. Upam, da bo zdaj uspelo v parih mesecih. Zdaj grem pa ležat, preden moj ne pride iz trgovine in me zaloti za računalnikom . toooooooooooooo punca.oktobra boš že mami
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 25.10.2011 17:46:46
|
|
|
|
SILVA
|
Super Katte dobro si opravila, zdaj boš pa videla kako boš hitro Mene pa dans tako špika v spodnjem delu trebuha, da me že kar oreng boli ampak do tardeče je še 4 dni, upam, da ne bo tok pohitela
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 25.10.2011 18:41:04
|
|
|
|
alysa
|
Katte, sedaj pa čim prej okrevaj in čim prej v nove boje Za vse, ki vas je obiskala , en velik pa gremo skupaj naprej Držim pesti, da bo v okrobru še katera srečka
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 25.10.2011 19:57:58
|
|
|
|
polho3006
|
Punce danes mi jel tako čuden dan. V službi so bili takšni kot pač znajo biti in uspelo jim je da sem iztirila, kar se meni ne zgodi. Bolj kot podj...bolj sem hladna kot špicer. No in že nekaj dni me boli križ, danes je pa kar hudo. No in glede na moj čustven izbruh v službi in bolečine v križu me je malo firbec premagal in sem šla v lekarno po najcenejši test (mislim da je baby chek). No in pridem domov iz službe in grem na wc in...najprej je bila jasna kontrolna črtica, ampak ko sem pogledala malo bolj, ej...pa videla se je še ena črtica. Sicer ne tako močno kot kontrolna ampak, VIDELA SE JE!!!! Glava me pa boli tako kot vedno pred , zato se nočem še nič veseliti, da ne bi bila potem prehudo razočarana. Punce držim pesti za vas, da čimprej zagledate in seveda zase da ta druga rahla črtica pomeni poletnega .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 25.10.2011 20:21:45
|
|
|
|
Anonimen
|
polho3006 čudovito!! držim pesti da bo črtica čez par dni iz lune vidna modre barve je pa tako ali tako zmanjkalo, tako da od danes naprej mora bit vse roza mene pa tako kot ponavadi že veliko prezgodaj ima, da bi pokurila kakšen test...ampak...ne bom! vsaj do sobote/nedelje moram zdržat... Anonimna
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 25.10.2011 20:39:34
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 Punce danes mi jel tako čuden dan. V službi so bili takšni kot pač znajo biti in uspelo jim je da sem iztirila, kar se meni ne zgodi. Bolj kot podj...bolj sem hladna kot špicer. No in že nekaj dni me boli križ, danes je pa kar hudo. No in glede na moj čustven izbruh v službi in bolečine v križu me je malo firbec premagal in sem šla v lekarno po najcenejši test (mislim da je baby chek). No in pridem domov iz službe in grem na wc in...najprej je bila jasna kontrolna črtica, ampak ko sem pogledala malo bolj, ej...pa videla se je še ena črtica. Sicer ne tako močno kot kontrolna ampak, VIDELA SE JE!!!! Glava me pa boli tako kot vedno pred , zato se nočem še nič veseliti, da ne bi bila potem prehudo razočarana. Punce držim pesti za vas, da čimprej zagledate in seveda zase da ta druga rahla črtica pomeni poletnega . držimo pesti
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 25.10.2011 20:42:54
|
|
|
|
LittleSun
|
juhuhuhu polho čestitam črtica je črtica, veselje je na mestu. sedaj pa samo na izi in lepo nosečnost ti želim juhuhu
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 25.10.2011 21:02:54
|
|
|
|
HeLenčica
|
Fantastično Polho!!!! Čestitam, želim ti zdravo nosečnost!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.10.2011 8:09:35
|
|
|
|
kale
|
Čestitkeee polho 3006 !
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.10.2011 8:21:44
|
|
|
|
alysa
|
Čestitam polho 3006
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.10.2011 9:15:14
|
|
|
|
crtek
|
polho kot je rekla LittleSun: črtica je črtica, pa če je vidna iz lune, marsa ali samo iz tvoje perspektive! čestitam punca! uživaj v , pa zdravega ti želim
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.10.2011 12:13:31
|
|
|
|
polho3006
|
Punce hvala za čestitke. Saj kar ne morem verjeti da v meni raste novo bitjece. Sem dane naredila še en test, v paketu sta bila dva in...no danes je bila črtica že bolj vidna, tako da...v petek pa bo naredila še CB, če slučajno prej ne pride . Punce če prvič sem pila krvomočnico in se je prijelo in sedaj spet, tako da...ne vem če je to naključje ali je res kaj v tem čaju. No upam da se vse kaj kmalu preselite na drug forum!!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.10.2011 12:18:28
|
|
|
|
polho3006
|
Punce tole informacijo sem vam še dolžna, glede čajne mešanice z krvomočnico iz samostana Stična, jaz kokor ihzgleda je ne bom potrebovala v čajni mešanici poleg krvomočnice dodamo še rman, koprivo, trpotec, plahtico, cimicifuga in robido (za ženske) in gladež, regrat, potrošnik, rman, kolmež, cimicifuga (za moške). Tako čajno mešanico mešamo samo pri nas (v Stični). Naročite jo lahko preko telefona oz. tudi preko elektronske pošte (ali osebno pride iskati k nam). Za pošiljanje preko pošte potrebujemo točen naslov in telefonsko številko. Naj vam čimprej uspe zagledati !!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.10.2011 12:35:52
|
|
|
|
srce77
|
Polho3006 ČESTITAM tudi jaz .....lepo in zdravo nosečnost ti želim. Zdaj je to tvoja edina naloga,da se čuvaš in uživaš v svojem stanju,poleg stiskanja pesti še za nas!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.10.2011 13:29:41
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 Punce tole informacijo sem vam še dolžna, glede čajne mešanice z krvomočnico iz samostana Stična, jaz kokor ihzgleda je ne bom potrebovala v čajni mešanici poleg krvomočnice dodamo še rman, koprivo, trpotec, plahtico, cimicifuga in robido (za ženske) in gladež, regrat, potrošnik, rman, kolmež, cimicifuga (za moške). Tako čajno mešanico mešamo samo pri nas (v Stični). Naročite jo lahko preko telefona oz. tudi preko elektronske pošte (ali osebno pride iskati k nam). Za pošiljanje preko pošte potrebujemo točen naslov in telefonsko številko. Naj vam čimprej uspe zagledati !!!! kako si jo pa ti pila,od kdaj do kdaj in katero.to iz sanolaborja ali to iz Stične jupijejjjjjjjjjjjjjjj pa čestitke za naj bo čim bolj lepa lp
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.10.2011 13:33:08
|
|
|
|
Katte
|
Polho3006, iskrene čestitke. Končno še ena srečnica . Saj ti bomo tudi ostale v naslednjih mesecih sledile. Ti pa uživaj in cartaj svoj trebušček.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.10.2011 13:36:20
|
|
|
|
Katte
|
mladikica, pa ne ti mene čakati . Najprej ti, potem pa še jaz. Tako da prosim za v novembru, jaz pa ti sledim v decembru. Zmenjeno?
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.10.2011 20:54:42
|
|
|
|
chungalunga
|
Bravo polho3006! V tretje gre očitno res rado. Juhej!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.10.2011 21:08:57
|
|
|
|
polho3006
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 kako si jo pa ti pila,od kdaj do kdaj in katero.to iz sanolaborja ali to iz Stične jupijejjjjjjjjjjjjjjj pa čestitke za naj bo čim bolj lepa lp Krvomočnico sem kupila v eni zeliščni trgovini in sem jo pila od prvega dne menstruacije pa do ovulacije. Na enak način sem jo pila tudi pri prvi nosečnosti.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.10.2011 22:08:12
|
|
|
|
iwa
|
Bravo bravo polho3006!Iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uživaj čimbolj v nosečnosti!
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 26.10.2011 22:57:02
|
|
|
|
heln
|
Živjo! Tudi jaz se moram preseliti v november . Čestitam vsem nosečkam in držim pesti za vse, ki čakate rezultate v zadnjih oktobrskih dneh.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 27.10.2011 7:49:45
|
|
|
|
polho3006
|
Oj punce! Mislim da sta bila moja testa lažno pozitivna, ker...moja se je danes zjutraj napovedala z obilni rjavim izcedkom, tako da.... . No saj dokler se ne vlije na polno je še upanje, ampak...me je kar strah iti na WC. Ah kar bo pač bo!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 27.10.2011 8:02:44
|
|
|
|
S*
|
Polho3006 . Jaz mislim da test ni bil lažno pozitiven, nekaj se sigurno dogaja. Dej lepo počivat, pa če ne bo se pojdi na urgenco pokazat. Mogoče je pa samo izcedek. Jaz sem ga imela v 6 tednu, pa se potem vse srečno končalo. samo zate!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 27.10.2011 8:11:21
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 Oj punce! Mislim da sta bila moja testa lažno pozitivna, ker...moja se je danes zjutraj napovedala z obilni rjavim izcedkom, tako da.... . No saj dokler se ne vlije na polno je še upanje, ampak...me je kar strah iti na WC. Ah kar bo pač bo! glede na to, da sta dva testa pokazala dvomim, da sta lažno pozitivna! Kako je stanje sedaj? Jaz sem imela v prvi nosečnosti kar močan izcedek na začetku, bolj rjav kot krvav, pa se je tudi vse dobro končalo. Počivaj, dokler se ne ulije je vse ok. Potem pa le pokliči G in povej kako in kaj.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?