HeLenčica -> RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 (3.10.2011 14:57:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Hvaležna sem vsem vam in tudi bogu,da mi je dal že sončka. Moje življenje izpopolnil s prelepima deklicama pa vendar,želiva tretjega otroka,takrat bomo 'popolni'. Neverjeten občutek ob + po vseh napovedanih temačnih zgodbah,vendar mi ni bilo usojeno. Mati narava ve zakaj,sama nebom nikoli razumela. Od sreče do bolečine v sekundi. Še vedno roka obstoji na mestu, dlan greje zdaj trebušček, čeprav ničesar ni tam... Solze polnijo oči, vlažijo lice, srce ve da te ni več tam. Upanje odhaja s tabo, nič ni bilo zaman. Teya, čudovito si to napisala. Kot praviš, še sreča, da imaš dve pupiki... Punce, ne boste verjele kako se dobro počutim, ko ne študiram samo na pikico. O teste sem vrgla v kot, znake O ignoriram in uživam v seksu.... Itak pa zdaj ne bi bilo fajn, da zanosim, ker grem na potovanje daaaleeeč, pa ne bi blo dobro, če bi se slabo počutila. Seveda pa ostajam tukaj, na seznamčku IN med navijačicami. V januarju pa imam prvi pregled...upam, da mi ne bo treba tja....Lep dan!
|
|
|
|