katjandraž -> marčice (21.8.2005 22:51:52)
|
Oj! Tudi mi smo že ves teden nazaj z dopusta, jutri pa že v službo:zmeden:. Komaj čakam, da vsem raztrobim. V petek sem imela NS, zdravnica pravi, da je vse ok:bravo:, tako da lahko zdaj razbobnam. Sicer še čakam rezultate DHT, ki bodo povedali bolj realno številko, ampak ... Še dobro, da so bile v šoli zdaj počitnice, ker drugače sigurno ne bi zdržala do NS, ne da bi vsem povedala. Počutim se fajn, mi ni čisto nič več slabo, edino malo me prebava daje. Včeraj zvečer je bilo kar hudo, ker me fejst zvijalo, na WC-ju sem bila uro in pol in je bolelo kot :hudicek:. Enkrat me je tudi že hotel krč v nogo, tako da zdaj za vsak slučaj pijem Magnesol. Obleke so mi že čist tesne, tako da sem že fehtala prijateljice, če imajo kaj za posodit, da grem jutri sploh lahko v čem drugem razen v trenirki v službo. Ker sem si vedno želela dva otročka, mi je zdaj, v drugi nosečnosti čist brez veze kupovat nosečniške stvari, tako da malo fehtarim okrog. No, par hlač sem si že kupila, samo to so navadne hlače, le eno številko večje. Kaj se javite marčice in maksimalno uživajte v :nosecka:. Lahko noč, sem že malo :zaspan:.
|
|
|
|