frizer v kranju (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

mamimo -> frizer v kranju (5.9.2011 7:25:01)

Ojla!

Nujno se moram pobarvat in ostrič, pa ne vem, kam naj grem.  Prej sem hodila kar v Qlandio v Simple, ampak sem bila vsakič manj zadovoljna.

Kaj mi priporočate? Kje ste ve zadovoljne? Pa da ni predrago.

pozdravček!

tintin -> RE: frizer v kranju (5.9.2011 7:44:13)

simpl men ni všeč....jaz hodim v frizerski salon Irena (Planina2 , v naselju hiš zraven Spara), hodim tja že 7 let, zelo zadovoljna, cene povprečne.

mamimo -> RE: frizer v kranju (6.9.2011 6:58:59)

Hvala, tintin.

Še katera?

marinarka -> RE: frizer v kranju (6.9.2011 11:06:31)

Cela naša družinica hodi k Vanji na sproti vojašnice, zna z mojimi otroki,mož je zadovoljen ker je hitro gotov,potem odpelje otroka na sladoled ,da imam jaz čas zase. Meni so po prvem porodu izredno izpadali lasje in m naredila laitram ali kako že in mi jih pozdravila taako da sem še vedno dolgolaska,(čeprav sem mislila da se bom morala otrič na kratko. Mi smo ful zadovoljni.[sm=bravo.gif]

sončnica14 -> RE: frizer v kranju (6.9.2011 12:22:58)

Jaz hodim (že enih 8 let) k DEMI, ki ima salon  v Mega Centru v kleti in sem super zadovoljna. Se zelo posveti in je  poceni.

mamimo -> RE: frizer v kranju (8.9.2011 14:46:14)

No, hvala vsem za izkušnje. Bo treba iti sprobat.

lp

natasarobi -> RE: frizer v kranju (13.9.2011 21:49:27)

Jaz hodim na Planino, nasproti Silvester picerije. Mislim, da je salon Karmen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] - v eni takšni mini hiški. Cene se mi zdijo zelo ugodne, sem zelo zadovoljna.

Stran: [1]