lisi -> RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI (9.9.2011 16:22:41)
|
ojla bejbe :) no jst sem pa miselna da ne bomo štartal ta mesec. Je bla prava zmeda. Najprej mi dr. reče da se vidmo mal pred M da se pogovorimo in da vidi še enkrat izvide. Pridem jst 1.9. tja pa me odslovi v 2 minutah da nej pridem kr drugi dam M. Evo pridem jst 6.9. tja da je drugi dan, pravi da ga mal skrbijo moji hormoni in da me bo dal še enkrat testirat za en kp stvari. ne j ga pokličem naslednji dan in mi bo povedal da začnem z terpijo. Evo jst grem tretji dan zjutrej dat kri in popoldne kličem kaki so izvidi,... ok... prid v ju3 (danes) po municijo,... Mi je tko čudn ker sva torej štartala šele 4. dan?!? Je tud pri kateri že blo tko? Ne vem prvi postopek je bil z 2XMenopur in 1Xdiphereline, 13 celic, 10 oplojenih, 1 preživela do transferja,... zdej pa mam Puregon 150, in 1Xdiphereline.... Aja midva sva v Postojni,... do sedaj super zadovoljna, vendar mi je pa danes dr.deloval 100% zmenden,... bomo vidl srečno! Dodajte me na seznam,... 1.uz mam v torek 13.9 Aja ČESTITKE NOSEČKI! srečno do konca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|