metuljček_cekinček -> RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI (3.10.2011 0:32:59)
|
andreja_p: meni so glede Utogestana povedali enako kot tebi (v LJ). Ker sem zanosila, ne vem ali bi dobila ali ne [sm=hudicek1.gif] v nasprotnem primeru in ob jemanju U. Ga pač jemlješ do krvnega in je. Berem, da imate vse punce zelo nizko Puregona, kar me čudi. Sama naj bi imela najbolj "blago" dozo (zaradi endo) pa sem imela 200 (pa nisem debela, da bi bilo na račun tega) pa še superico. Sploh nič več ne razumem. Tukajle berem tudi možnosti o "naravnem" postopku. Meni te opcije niso ne ponudili ne predstavili. [sm=zmeden.gif] zsazsa: 10 velikost za folikel na 2. UZ se meni ne zdi malo. Tudi sama sem imela podobno. Pridelala sem 8 celic. Verjetno ti bodo dali še superico. Kar zadeva Cetroid je meni totalno ubil, takšnega glavobola (migrene) in slabosti še v življenju nisem imela. Drugače mi je pa sestra razložijo, da dajo kar dobijo, ko dobijo. In mi smo baje dobile konjsko dozo, ker je pač to prišlo. Meni je tudi napihnjenost izginila par dni po ET (joške so mi prav dol padle [sm=smiley9.gif], me je pa še kar naprej špikalo v jajčnikih. Ko se sedaj pogledam v ogledalo, imam pa kar faj "šlavf" okoli pasu. Nič, imava še enega pingvinčka. So mi tudi že povedali, da grem lahko že čez 1 m po njega. Odkrito povedano trenutno nisem niti slučajno razpoložena za kaj takega. Potem pa še tule berem, da z zamrznjenčki ni toliko uspeha... [sm=smiley19.gif] Bomo videli. Če bom pa morala še ponovno v postopek, pa resno razmišljam da ne bom šla več v LJ na kliniko. Tukaj je res tak Teksas in tako brezosebno, po tekočem traku, da mi ni prav nič všeč. Ne razumem čisto dobro, zakaj moram imeti izbranega IVF zdravnika, če ga potem itak sploh ne vidim in imam vsakič drugega zdravnika, ki o meni ne ve ničesar... [sm=smiley13.gif] Ok. Priznam, da sem še pod vtisi izgube, ampak vseeno. To pomanjkanje človeške plati mi je šlo že prej na živce. Verjetno, če bi se dobro izteklo, ne bi bilo več važno, tako pa... Pardon punce. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Pesti držim, za vse, ki ste šele ali ponovno na začetku poti! [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Mene prosim pod navijačice.
|
|
|
|