luka jan -> RE: MIni zoo land (5.9.2011 13:41:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: emina83 No, jaz bom pa rekla takole: Ambient kot tak je res lep, ampak mali. Vse skupaj prehodiš in vidiš v dobre pol ure. Kar mi je pa najbolj mim, je pa to, da je vsaka animacija plačljiva. Vstop sam je 4 eur za odrasle, 2 eur za otroke. Že na vhodu prodajajo v 2dcl lončkih malo krme za aro, ali pa za koze - 1 lonček 1eur. Jezdenje ponija-1krog po taki mali njivici 2 eura, ˝izposoja loka in pušic za 10min˝ 1 (ali celo 2)eur. Ena vožnja po žičnici v takem malem krogu 1 eur na osebo. Ma ne vem no. za tak mali ambient se mi zdi to malo drag špas.Če imaš 4 člansko družino, si v dveh urah kr hitr ob 40-50eur, če seveda otrokom vse to privoščiš. + da spiješ kak kofe v baru spredaj... se kr hitr everčki seštevajo. Jaz osebno za isti denar grem raje na celodnevni izlet v LJ ZOO, ali pa ZG ZOO, ali pa kopat se v kake toplice za cel dan. Mi več ne bomo šli tja, prav gotovo. Za velik dnarja, mal muske - tak se pa ne grem. To je pa res, čisto vse se plača. In to zna na koncu res fajn zmanjšat družinski proračun. Naš tamali je samo živali malo pogledal, pa koze sva futrala, ostalo pa mu ni bilo zanimivo. Aja, pa na pijačo tud nismo šli, ker ni bilo prostora. Zato pa sem finančni vidik tega izleta zanemarila, sedaj ko sem pa tale post prebrala sem se pa spomnila. Men je tud boljš it na celodnevno kopanje kot še enkrat tja, ni primerljivo. Ampak sto ljudi. sto čudi.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|