nosečnost? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

rafaelica -> nosečnost? (2.9.2011 11:31:20)

Do sedaj sem imela dva IFV postopka. Prejšnji mesec pa nisem dobila mesečnega perila. Ko sem naredila test, je bil ta pozitiven. Se pa bojim da nekaj ni v redu, ker me rahlo (tu pa tam) bolijo jajčniki. Tudi ponovljeni test (narejen danes zjutraj ) je pokazal isto.

Star_a -> RE: nosečnost? (2.9.2011 11:47:17)

veliko žensk ima bolečine v jajčnikih,kot da bi dobile M. vse je uredu,ne sekiraj se [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Veselo in zdravo nosečnost

Teya D. -> RE: nosečnost? (3.9.2011 8:56:35)

[sm=bravo.gif] čestitke!

Črtica je črtica, glede špikanja pa je normalno, pa še malo živčki potem pa je rezultat tukaj.[sm=smiley1.gif]

rafaelica -> RE: nosečnost? (6.9.2011 9:18:13)

Danes sem bila na pregledu. Ginekologinja je ugotovila, da se otročiček lepo razvija. Videla sem njegov srček kako bije. Bila pa je zelo vesela, ker nama je tokrat uspelo po naravni poti, čeprav sva imela v mesecu oktobru termin za začetek tretjega postopa IFV. Dodelila mi je tudi bolniško, ker naj bi imela rizično nosečnost.

Vse, ki se podajate v postopke umetne oploditve, ne obupat. Res je kar pravijo. Treba je poslati možgane na pašo, pa je vse lažje.

tisa116 -> RE: nosečnost? (6.9.2011 10:07:22)

Rafaelica čestitke.....tudi meni se je včeraj zgodilo enako.Po neuspelem 1 ivf v juniju sem čakala in čakala na [sm=hudicek1.gif] po kateri bi lahko šla po zamrznjenčka,test naredila 14.8 -neg, včeraj pa velik plusek[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Dala popoldne kri, beta 35000, srček že videla in zdaj moram vse to še dojeti[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]....

latka -> RE: nosečnost? (6.9.2011 11:26:30)

tisa, kaj jaz to berem!Čestitam in srečno nosečnost ti želim![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Rafaelica, čestitke tudi tebi!

Stran: [1]