Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pa kva je blo dons ponoci? ... 2.9.2011 15:48:35
|
|
|
|
Urshy78
|
pri nas že skoraj 10 mesecev ne spimo normalno..zadnje 3 noči pa zbujanje na 1-2 uri
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2011 17:46:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pa kva je blo dons ponoci? ... 2.9.2011 19:45:09
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 ... prvemu sm morala neke slone iz postelje metat, .... sori! pri nas so pa tavečjemu mravlje pojedle sendvič in potem napadle še njega. seveda je sredi noči prišel k nama v posteljo Mizantrop to se mu je ziher sanjalo o Radovednem Jakeju ker tam mravlje sendvič nosijo okrog. Pa tudi midva nisma vredu spala pa že en čas ne spi ok, se vedno tam okrog pol noči zbudi pa zaspi tudi ne prej kot ob 22.ih, lani taki čas je zaspal ob 8ih zadno - joj kje so ti časi.
|
|
|
|
RE: Pa kva je blo dons ponoci? ... 2.9.2011 19:54:47
|
|
|
|
tamchy
|
Tudi mojidve (2,5 let in 1 mesec)sta se zbujale celo noč.čeprav je za večjo to običajno.če prespi pol noči je že čudež,cele noči pa nikoli ne prespi,mlajša pa se itak še doji ponoči.včasih se komaj gor držim...čudno,da že trojno ne vidim :-)
|
|
|
|
RE: Pa kva je blo dons ponoci? ... 2.9.2011 21:09:44
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 Urshy78 - loh je se huje nas br. 2 se je prvo leto zbujal na cca. 15, 20min - vsako noc. ce je spal pol ure v kosu, sm ze preverjala, ce sploh se diha prvo prespano noc je imel pri 2,5 letih. eh, sam da smo prezivel! hvala za tolažbo
|
|
RE: Pa kva je blo dons ponoci? ... 2.9.2011 21:42:59
|
|
|
|
sončnica24
|
Srčno upam da bo današnja noč boljša, ker sem potrebna spanca.
|
|
|
|
RE: Pa kva je blo dons ponoci? ... 4.9.2011 19:57:15
|
|
|
|
Taddy78
|
Pri nas pa se je v stanovanju v past ujela miš in tako cvilila, da je mene skoraj kap, ker seveda nisem nič vedela o tej pasti, moj pa je tako v luft skočo ko sem se začela dreti kaj je to, da se je zbudil še pubec in bil prestrašen, kot da je kdo koga klal. Atiju je miška seveda pobegnila, se spravimo spat in mislim, da z malim ene dve uri nisva mogla zaspati. Mali je nonstop bluzo kak miška po njem plazi, v glavnem sva se celo noč obračala in nisva mogla zaspati.
|
|
|
|
RE: Pa kva je blo dons ponoci? ... 5.9.2011 10:05:40
|
|
|
|
Raho
|
Pri nas pa je celo noč bil cirkus. Zjutraj smo ugotovili, zakaj - zob.
|
|
|
|
RE: Pa kva je blo dons ponoci? ... 5.9.2011 11:43:07
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem pa ugotovila, zakaj ima mulc nočne more. vzglavnik ima na napačni strani postelje.
|
|
|
|
RE: Pa kva je blo dons ponoci? ... 5.9.2011 11:47:27
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop jaz sem pa ugotovila, zakaj ima mulc nočne more. vzglavnik ima na napačni strani postelje. ...in spi z glavo navzdol in nogami v luftu????
|
|
RE: Pa kva je blo dons ponoci? ... 5.9.2011 11:59:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop jaz sem pa ugotovila, zakaj ima mulc nočne more. vzglavnik ima na napačni strani postelje. ...in spi z glavo navzdol in nogami v luftu???? ne, ne. pred časom si je prestavil vzglavnik na drugo stran postelje. in čisto možno, da so se mu začele nočne more, ker je imel glavo na "prepihu" (na liniji okno-vrata). bomo videli v naslednjih dneh.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.9.2011 13:45:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?