vnetje oči (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


TaRe* -> vnetje oči (21.8.2005 20:53:43)

Moja tamala (1 leto)ima že dva dni vnete očke.
Začelo se je predvčerajšnjim pop.,ko ji je kar na lepem pritekel ven gnojček.Peljala sem jo kar takoj k zdravniku.Dobile sva kapljice (antibiotične).danes pa pridem domov,pa ima že drugi uček čisto bogi.Zdaj sem pa celo ugotovila,da ima namesto belega vse temno rdeče:(a je to normalno?Pri prvem pa ni bilo tako hudo:(...zdaj pa ne vem,kaj naj.Kaplice ji sicer dajemo,ampak kaj ko vedno zraven joče,tako da ne vem,ali sploh kaj not ostane...:(:(:(

Pa kolk časa to traja ponavadi.?:zmeden::(




Seven* -> vnetje oči (21.8.2005 21:29:46)

Nic skrbet. To je normalno. Grozno izgleda, a hitro mine. Mislim da je bilo izboljsanje ze naslednji dan..





Anonimen -> vnetje oči (21.8.2005 22:07:32)

Pojdi nazaj še po isto mazilo. Jaz sem oboje dajala, ker pri vsem tistem joku res ne vem, koliko ostane v očesu. Mazilo moraš sicer stisniti notri, kar seveda ne rata, ko tako uček skupaj tišči, ampak vsaj nekaj si ga z mencanjem vendarle spravi notri. Bo pa tudi z jokom počasi bolje. Tibor se je po kakšnih treh dneh malo unesel.




Marogica -> vnetje oči (22.8.2005 9:24:47)

Da se ji je vnelo še drugo oko, je dostikrat pogost pojav (vsaj pri nas), ker si otroci z mencanjem ali kako drugače prenesojo vnetje. Mi smo poleg kapljic še s kamilicami izpirali, vendar je bilo pri nas relativno dolgotrajno, da sta se obe očesi pozdravili-ca. 10 dni.
Kadar ji daš kapljice, pa zajoka, je znak, da je so šle kapljice v oči, zato pač malo popeče. Ja, je pač nadležna stvar, vendar pa se pa tako zdravi.




Anonimen -> vnetje oči (22.8.2005 13:13:01)

Oh, Marogica, ponavadi solze v potokih lijejo že prej, preden se sploh spravimo kapljice v oko dati.:)




Stran: [1]