sprehod med bolniško (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

kajajaka -> sprehod med bolniško (1.9.2011 15:32:30)

Pozdravljene!
Sem sredi nosečnosti. Pred tedni sem krvavela in imela diagnozo ab. imminens - grozeči splav. Od takrat sem na bolniški. Svetovan mi je zmeren počitek in izogibanje stresu.

Od ZZZS komisije sem dobila odločbo s podaljšanim bolniškim staležem in zapisano:
Odsotnost z doma je možna ob odhodu na  zdravniški pregled, terapijo oziroma v primerih, ko odsotnost ne vpliva negativno na potek zdravljenja.

Zanima me, ali to pomeni, da grem lahko na krajši sprehod?

tintin -> RE: sprehod med bolniško (1.9.2011 20:15:28)

meni je G vedno napisala na tisto obvestilo, da svetuje sprehode, gibanje in je rekla, da če bi mi težil bi pač stala za tem.

kajajaka -> RE: sprehod med bolniško (2.9.2011 15:39:54)

hvala tintin. Meni sicer nič ne piše, da svetuje sprehode, ampak ker sprehod ne vpliva negativno na potek zdravljenja... najbrž ne bo problem. Bom pa še z G. govorila, pa bo najbolj izhr. Hvala.

marantz -> RE: sprehod med bolniško (2.9.2011 15:44:14)

Odvisno od ginekologinje.
Meni je tudi udeležbo v šoli za starše odsvetovala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Colt -> RE: sprehod med bolniško (2.9.2011 17:28:33)

Ne it zidat :)

kajajaka -> RE: sprehod med bolniško (2.9.2011 21:18:44)

Obljubim, ne bom zidala :))

Sa.Ka -> RE: sprehod med bolniško (2.9.2011 21:34:58)

Obvezno mora bit v kartonu napisano,da ti dovoljuje sprehode. Ker če tega ni, si oplela v primeru kontrole na domu. Se pa zna zgoditi, da na naslednji odločbi napišejo "strogo počitek". Ko so napisana taka navodila, odstavka ki si ga napisala, več ni. 

Peli -> RE: sprehod med bolniško (2.9.2011 21:59:05)

Moja zdravnica je trdila, da mi ona ne more napisat izhodov, G mi je priporočala izhod, na odločbi pa je pisalo enako kot tebi. Jest sm riskirala in špancirala.
Je pa mal odvisn od osebnega zdravnika, moj oče je dobil odločbo kjer je pisal, tako kot tebi, pa mu je zdravnica na poseben list, napisala da se mora gibat, a le v domačem kraju, s tem papirjem je bla kontrola, ko je pršla bla čist zadovolna.

kajajaka -> RE: sprehod med bolniško (3.9.2011 9:23:18)

Hvala vsem za odgovore.

Stran: [1]