Ciciban ali Bim bam? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja

Sporočilo

Alfabeta -> Ciciban ali Bim bam? (1.9.2011 14:19:44)

Mi prosim pomagate, tiste ki imate ali poznate te reviji?

Katera je bolj primerna za 7 letnika, ki bere in piše? Jaz namreč ne poznam ne ene ne druge. On sicer bolj navija za Bim bam, vendar kolikor berem je nekaterim "prelahka" revija za to starost.

Lahko kdo svetuje?

Hvala!

*miska.mcc* -> RE: Ciciban ali Bim bam? (1.9.2011 14:25:20)

ciciban

urshak -> RE: Ciciban ali Bim bam? (1.9.2011 19:25:48)

definitivno ciciban

Alfabeta -> RE: Ciciban ali Bim bam? (1.9.2011 19:26:26)

Moram še vprašati...

zakaj pa Ciciban? [sm=smiley31.gif]

ISABELA -> RE: Ciciban ali Bim bam? (2.9.2011 10:38:38)

revija Zmajček.

*miska.mcc* -> RE: Ciciban ali Bim bam? (2.9.2011 10:47:29)

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Moram še vprašati...

zakaj pa Ciciban? [img]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley31.gif[/img]

stara dobra klasika. pa še najmanj skomercializiran. plus tega je nam vsem najbolj všeč.

urshak -> RE: Ciciban ali Bim bam? (2.9.2011 15:22:53)

V cicibanu imaš dosti bolj kvalitetne vsebine, kot v bim bamu. Zmajček mi je tudi všeč.

ksenija12 -> RE: Ciciban ali Bim bam? (2.9.2011 17:51:05)

Meni osebno Ciciban. Moj predlog: pojdita skupaj v knjižnico - stare številke (za en mesec nazaj) se da izposoditi tudi na dom (kot knjige), pa se bosta skupaj lažje odločila. Mi v bistvu sploh nismo več naročeni na eno revijo (bili smo na Cicido) odkar si jih izposojamo v knjižnici...in doma pregledamo vse od Cicidoja, Mini planeta ipd..Obstajajo tudi vezave starih letnikov (v eno malo debelejšo knjigo - ki se dajo tudi izposodit na dom - govorim za ljubljansko knjižnico Otona Župančiča). 

luka jan -> RE: Ciciban ali Bim bam? (12.9.2011 13:39:48)

IZVIRNO SPOROČILO: ISABELA

revija Zmajček.

Tudi meni je Zmajček všeč, samo se še nismo odločili med Cicibanom in Zmajčkom.[sm=smiley1.gif]

Janyna -> RE: Ciciban ali Bim bam? (12.9.2011 13:52:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Mi prosim pomagate, tiste ki imate ali poznate te reviji?

Katera je bolj primerna za 7 letnika, ki bere in piše? Jaz namreč ne poznam ne ene ne druge. On sicer bolj navija za Bim bam, vendar kolikor berem je nekaterim "prelahka" revija za to starost.

Lahko kdo svetuje?

Hvala!

Definitivno ciciban, ker je pri Bim Bam cd zraven z igricami, pri nas pa se tega še ne gremo, mislim posedanja pri računalnikum, zato je meni osebno bolj primeren Ciciban.

Janyna -> RE: Ciciban ali Bim bam? (12.9.2011 13:53:32)

IZVIRNO SPOROČILO: ksenija12

Meni osebno Ciciban. Moj predlog: pojdita skupaj v knjižnico - stare številke (za en mesec nazaj) se da izposoditi tudi na dom (kot knjige), pa se bosta skupaj lažje odločila. Mi v bistvu sploh nismo več naročeni na eno revijo (bili smo na Cicido) odkar si jih izposojamo v knjižnici...in doma pregledamo vse od Cicidoja, Mini planeta ipd..Obstajajo tudi vezave starih letnikov (v eno malo debelejšo knjigo - ki se dajo tudi izposodit na dom - govorim za ljubljansko knjižnico Otona Župančiča). 

Ampak v te ne moreš limat nalepk, ne moreš reševat nalog in otroci so pol kr hitro žalostni, ker bi to radi pa ne smejo. Tako da sem za nakup.

Balerina -> RE: Ciciban ali Bim bam? (12.9.2011 16:14:13)

Našadva sta sicer mlajša sta pa zelo navdušena nad Duhcem. So same križanke in razne slikice za reševat. NE vem no nečak je to reševal še tam nekje do 9 leta.

ZARA -> RE: Ciciban ali Bim bam? (12.9.2011 17:48:38)

IZVIRNO SPOROČILO: ISABELA

revija Zmajček.

Ja, ta je fajna.

Stran: [1]