pomar*ANČA* -> RE: Napovedan CR v PO (1.9.2011 10:48:52)
|
veliko je odvisno kakšen cr boš imela. najprej imaš priprave, prideš prvi dan tešča tja, ti vzamejo kri,vodo in greš domov, prideš drugi dan nazaj, kjer ostaneš čez dopoldan da te pregledajo pa ctg in ostalo. lahko da te bodo spustili domov, lahko pa da ostaneš notri, in imaš v nasldnjih dneh cr. jaz sem prvič imela spinalnega, otročka sem takoj videla, ampak ker je bilo ponoči so mi ga odpeljali in zjutraj sva se že poskušala dojiti. glede popadkov je spet odvisno... zdaj drugič tudi če dobim popadke ali mi voda odteče me ne bodo matrali, ampak bom šla direkt pod nož, saj je moje medenica preoska in glavca prevelika, da bi lahko sploh naravno rodila. prvič sem bila na intenzivni 3 dni in potem še 3 dni na oddelku, kjer sem potem prečasno odšla domov, na svojo željo. zdaj če je vse ok po cr te že spustijo domov 4.dan. cr ni nič groznega, le dobro se pozanimaj kakšne imaš možnosti, ker včasih ne povedo, da imaš lahko spinalnega, da ne potrebuješ narkoze, da je v določenih porodnišnicah oz pri določenih zdravnikih lahko tudi pri cr partner zraven le da je omaknen precej stran(za lj vem da sploh še ne dovolijo).....
|
|
|
|