KajaNagaja -> test negativen, M še ni... (31.8.2011 8:58:09)
|
Hey, imam eno vprašanje...s fantom se od januarja, bolj intenzivno pa od maja, trudiva zanosit. Zadnjo menstruacijo sem imela 3. 8., trajala je 4 dni, cikla nimam rednega, dobim sicer vsak mesec M, vedno traja 4 dni, ampak cikel sem imela pa lansko leto par mesecev na 28 dni, potem na 26, kasneje 25 in zadnje mesece 22. Uporabljam te spletne koledarčke za izračun ovulacije, vem da glede na to, da nimam rednega cikla, ne more natančno napovedat, ampak samo da približno vem kaj in kako. No in sicer...ta mesec sva rekla da bova sexala vsak dan in sva res, do enega tedna pred "pričakovano" M. V nedeljo sva naredila test, ker sem bila 100%, da sem noseča (prsi so me bolele za znoret, še zdaj čutim, da so bolj polne, težje, bila sem tudi neverjetno utrujena...). Test je bil negativen in pač razočaranje. Potem sem M pričakovala vsak čas, zdaj pa je že sreda in je še vedno nimam. Zdaj pa me zanima koliko verjetnosti je, da sem prezgodaj naredila test in sem vseeno noseča? Ker namreč še vedno upam na to[sm=smiley9.gif]
|
|
|
|