sobni copati (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


susica -> sobni copati (30.8.2011 11:04:13)

pozdravljene

punce kakšne copate nosite doma za po stanovanju, hiši ve in vaši moži, otročki?
jaz z vsemi delam fleke po laminatih, nevem če v kopalnici stopim na kaj mokrega potem to nosim po celem in se mi delajo taki mali flekci po laminatih a se vam tudi to dogaja ali sem samo jaz čudna.
zdaj pa iščem copate in so mi v oči padli tile a jih ima katera, kako se obnesejo?
http://www.brodi.si/izdelki?s=1&k=1

hvala
lp




luka jan -> RE: sobni copati (30.8.2011 11:08:46)

Jaz imam takšne, sicer ne od te firme ampak od ene druge in so super. So celi usnjeni, tako da ti noga ne švica, imajo nezdrsljiv podplat, pa še pozimi fajn grejejo, poleti pa hladijo. Kupila sem jih malo pred novim letom in so kot novi. Ko bo treba zamenjat si kupim točno takšne še enkrat.[sm=smiley1.gif]




Nika v službi -> RE: sobni copati (30.8.2011 11:10:18)

Jaz imam ortopedske s peto, ker v njih najlažje hodim, pa noge se mi ne potijo. Imam sicer še ene druge, ovčko, ki so tudi ok, ampak zaradi ravnega podplata ne najbolj prijazne. Imam namreč težave s tetivo, zato mi je priporočeno, da ne smem nositi obuval brez pete.

Mož prav tako nosi ortopedske oz. tiste medicinske, ta mala je ponavadi kar v crocsih ali v usnjenih od Muce Mace.

Nimamo laminata, se pa mokri odtisi poznajo tudi na parketu oz. na ploščicah, če tacam z mokrim podplatom naokrog. Zato se trudim, da se tega izogibam. Poleti sicer osebno ful rada hodim bosa, ampak se odtis noge prav tako pozna povsod in je spet zoprno.




susica -> RE: sobni copati (30.8.2011 12:57:55)

ja saj poleti tudi midva večino hodiva bosa, samo pozimi pa to ni najbolj prijetno. ne motijo me odtisi od bosih nog, motijo me črni flekci, ki se nardijo, ko s copatom pobereš kaj mokrega, to me pa spravlja ob živce. zato iščem copate, da res ne bom rabila umivat stanovanja čisto vsaki dan.
lp




Anonimen -> RE: sobni copati (30.8.2011 13:06:15)

Mi imamo po tleh ploščice, tako da imava za pozimi z mojim podložene kroksice, tamala pa podložene Jinwood copatke ... poleti ima tamala ene šolske copatke iz tankega blaga, jaz sem si pa kupila ene čisto navadne lahke japonkice in v tistih maširam po stanovanju in mi je v njih najmanj vroče.




Felicita -> RE: sobni copati (30.8.2011 16:59:09)

pozimi sem v crocsih oz. kr v nogavicah (od nekdaj sovražim vse možne sorte copat), poleti bosa. vd mož je poleti in pozimi v alenkinih medvedkih (usnjenih).




ronja -> RE: sobni copati (30.8.2011 18:11:35)

Poleti sem bosa, sicer pa imam najrajši tople mehke nogavice s čepki. Šele ko je res bolj mraz, se sprijaznim s copati.
Ker imam precej dioptrije, raznih flekcev niti ne opazim (pa še pluto imava, ki je že tako flekasta po naravi;) ali pa naši copati ne puščajo flekov) in me zato nič kaj dosti ne moti. Itak pa robi spuca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




blak -> RE: sobni copati (30.8.2011 20:10:27)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Poleti sem bosa, sicer pa imam najrajši tople mehke nogavice s čepki. Šele ko je res bolj mraz, se sprijaznim s copati.
Ker imam precej dioptrije, raznih flekcev niti ne opazim (pa še pluto imava, ki je že tako flekasta po naravi;) ali pa naši copati ne puščajo flekov) in me zato nič kaj dosti ne moti. Itak pa robi spuca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .



Najprej sem mislila, da si svojega lubija v robija prekrstila, pol sem se pa spomnila, da sem te enkrat prebrala, da imaš roombo doma[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Saj robi je roomba, ne?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]




mateyka -> RE: sobni copati (31.8.2011 10:16:27)

hihi, jaz sem tud mislila, da je zatipkala lubija - aha, rumba naj bi bila torej misteriozni čistilec aka robi. [sm=smiley4.gif]




ronja -> RE: sobni copati (31.8.2011 11:20:41)

Ja, robotski sesalec = robi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Ker je tako fajn, je dobil ime in postal član družine[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Imam pač precej oseben odnos do tistih, ki mi pomagajo - vključno s strojčki, googlom, itd.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Felicita -> RE: sobni copati (31.8.2011 11:29:43)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ja, robotski sesalec = robi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Ker je tako fajn, je dobil ime in postal član družine[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] . Imam pač precej oseben odnos do tistih, ki mi pomagajo - vključno s strojčki, googlom, itd.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


jaaaa! stric Google in teta Wiki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] sm vedla da nisem (tok!) čudna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

pa da ne bomo čist OT, a katera ma tele brodi copate, men so kr nekak všeč ratal, pa mal oklevam pri številki (nosim 39/40, ki je ni...)




JAPE -> RE: sobni copati (31.8.2011 21:07:49)

Ja, jaz imam prav take copate, po katerih sprašuješ. Super so, tudi moji prijatelji jih imajo... Vsi smo zadovoljni!




Stran: [1]