Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odpiranje datotek v IE 8 30.8.2011 21:02:00
|
|
|
|
jar
|
naloži si GOOGLE CHROME, meni je bolj všeč. jaz sem ga naložila zato, ker mi je v IE počasi odpiral internetne strani, s chrome je bilo dosti bolje. http://www.google.com/chrome?hl=sl
|
|
|
|
RE: Odpiranje datotek v IE 8 30.8.2011 21:27:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, kaj pa javi, da ne more odpret? sicer pa je zunaj že IE9.
|
|
|
|
RE: Odpiranje datotek v IE 8 1.9.2011 22:35:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jar, meni sicer iskalniki delajo zelo hitro, tako da me to ne moti. Navajena sem na IE in bi rada v njem delala še naprej. Sicer lahko še vedno uporabljam drugega, ko moram kaj shraniti na računalnik. Mizantrop, sem blond veš . Imam devetko, ne osmico, samo preverila nisem. Ko recimo v mailu ali na kaki spletni strani kliknem za prenos datoteke, mi odpre tisto okence, kjer piše odpri, shrani, shrani kot. Kliknem, naj odpre ali shrani in od tu dalje se ne zgodi nič. Kaj pa vem, mogoče mi kakšen od dodatkov al kako se jim že reče, ne dela. Bom rekla še bratu, naj malo pregleda moje računalo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?