Hansaplast v spreju - PEČE!!!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

puncica -> Hansaplast v spreju - PEČE!!!!!!! (21.8.2005 17:13:56)

Ktera mi je svetovala da naj vzamem hasaplast v spreju na morje za tamalo :grrr:. Dobr da ga ni blo treba uporabit, ker sem dans vse zvezde vidla ko sem si ureznino špircala. Pa sej ta hudič peče mater. Kaj bi šele bilo če bi tamali špricala kak potolčen kolen.:((:((

Tako da punce Hansaplast v spreju PEČE vsaj tist naš ta siv in se mi ne zdi primeren za otroke:zmeden2: Mi ga ne kupimo več, moj pa je spet imel za povedat kaj pa berem po RR ko same klamfe gor najdem:)-:)-:)-

Natas@ -> Hansaplast v spreju - PEČE!!!!!!! (21.8.2005 17:20:18)

Če vsebuje alko, potem seveda da peče. Čeprav se mi zdi, da obstajajo tudi taki brez alkohola.

Anonimen -> Hansaplast v spreju - PEČE!!!!!!! (21.8.2005 17:32:58)

Jaz se ne spomnim govora o Hansaplastu, se pa o lekaniškem razkužilu v sprayju, tisto pa preverjeno na meni in na Tiborju ne peče.
No, hvala bogu, da se je pri vas tako naredilo.

puncica -> Hansaplast v spreju - PEČE!!!!!!! (21.8.2005 17:52:45)

ja sej se jst tud spomnem da smo doma mel nek sprej, ko je bil podoben temu, pa da ni nič pekel, zato se mi je to tolk čudn zdel:zmeden2: Lekarniško razkužilo praviš, bomo pogledal
Sem pa jst tud gruntala mogoče je pa sam siv tak, sam čudno se mi je zdel, je pa rekel moj da če je na bazi acetona da bo sigurno pekel in da jst ga ne bi dal tamali, če bi slučajn blo kaj, evo prav je imel, hvala bogu da ni bilo potrebno.

Anonimen -> Hansaplast v spreju - PEČE!!!!!!! (21.8.2005 17:54:41)

Ja, lekarniško razkužilo. Pa poveš, da je za otroka, da nimajo slučajno še kakšnih drugih, ki pečejo.

puncica -> Hansaplast v spreju - PEČE!!!!!!! (21.8.2005 17:59:27)

pa je to sam razkužilo al kej zdravi al kaj.:zmeden2: pa a pol ni treba povit al je vseeno treba kej gor dat, a se ti tak film naredi čez rano. Dej splišni prosim mal razlož, pa to uporabljate že dolgo časa

Anonimen -> Hansaplast v spreju - PEČE!!!!!!! (21.8.2005 18:07:57)

Ne, to je samo razkužilo. Pa saj je najbolje, če na rani ni nič, na zraku se najprej zaceli. Tako da če se le da, nič povijat ali z obliži ga srat. Razen če je nujno, ampak ponavadi ob praskah, ko se otroci udarijo, to ni potrebno. Tibor si je letos v nulo podrajsal kolena, kri je tekla 100 na uro, hrasta je bila čez celo koleno in to zelo debela, pa sem samo razkužila in ga ni nič peklo.

Stran: [1]