|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   suha nožnica
26.8.2011 10:17:57   
Anonimen
Končno zanosila v IVF postopku. Sedaj sem v 9 t in imam pri spolnem odnosu močne bolečine zaradi suhe nožnice.
Ne vem ali to zaradi jemanja Utrogestana? V navodilih je pisalo, da ti stanjša sluznico.
Ali ste imele iste probleme in če ja kako ste jih rešile? Ali je mogoče kaj drugega, ker ima tudi urin čuden vonj, sam ker sem v času slabosti in mi vse smrdi, ne vem kaj je sploh normalno, ker je to moja 1. prava nosečnost.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: suha nožnica
26.8.2011 11:12:17   
Anonimen
Jaz sem tudi čisto na začetku nosečnosti in imam podobne težave, tako da sva si umislila lubrikant in je fajn. Res pa je, da drugače nimam težav (izcedek čudne barve, urin čudnega vonja itd.). Mogoče ti bo lažje, če pokličeš G in vprašaš, kako in kaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
26.8.2011 23:18:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: suha nožnica
28.8.2011 20:27:01   
Anonimen
Ja, bom vprašala gin. Samo jo imam šele 20.9., do takrat je pa še dolga.
Vseeno hvala za odgovore.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?