So še za šolske potrebščine kje kakšni popusti (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja

Sporočilo

Meggi -> So še za šolske potrebščine kje kakšni popusti (25.8.2011 12:18:46)

Nekaj zvezkov nam še manjka, pa smo verjetno že zamudile vse popuste ki jih ponujajo - so jih trgovine in knjigarne! ;(

Ste še ujele kakšne popuste kje... DZS, Mk.. preko sveta knjige bi naj nekaj bilo.. pa ne vem a še je ali ne?

Hvala za namige! ;))

Star_a -> RE: So še za šolske potrebščine kje kakšni popusti (25.8.2011 12:39:22)

Mi smo jih kupili v e.leclerck-u .
Zvezki tako lahko ( mi smo te rabili) so bili mislim da 1,20 e

Alfabeta -> RE: So še za šolske potrebščine kje kakšni popusti (25.8.2011 12:50:22)

InterSpar ima fuul vsega. In tudi popuste še.

astrid1 -> RE: So še za šolske potrebščine kje kakšni popusti (25.8.2011 18:58:56)

Interspar je imel tudi nagradno igro. Dvakrat so mi na sparovo kartico povrnili znesek za šolske potrebščine. Drugače pa imajo kar nekaj popustov na zvezke.

luka jan -> RE: So še za šolske potrebščine kje kakšni popusti (25.8.2011 21:33:58)

IZVIRNO SPOROČILO: astrid1

Interspar je imel tudi nagradno igro. Dvakrat so mi na sparovo kartico povrnili znesek za šolske potrebščine. Drugače pa imajo kar nekaj popustov na zvezke.

To sem pa ravno danes poslušala po radiu reklamo in razmišljala če je v tem kaj resnice. Pa očitno je, če si ti dobila povrnjeno.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pa ta nagradna igra še vedno traja, kolikor je meni znano.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.8.2011 23:07:05)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]