zatečena bezgavka (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

nusi -> zatečena bezgavka (24.8.2011 18:56:39)

Naš tamal ima sedaj še cca 1,5 meseca zatečena levo bezgavko na vratu. Vedno kadar je bolan mu zatečejo te vratne bezgavke, ne tiste pri grlu. Pred 1,5 meseca je bil nazadnje bolan, pediatrinja ga je videla po prehladu, ugotovila, da ima rahlo vneta ušesa in da ni hujšega. sicer super, ampak sedaj je pa že ves čas zdrav, ta bezgavka pa je še kar otečena včasih manj, večino dni pa tako, da se jo prav vidi. Zakaj še vedno ni šla nazaj, tamal namreč ni nič prehlajen, je dobre volje...čisto normalen? A pri vaših tudi tako dolgo traja, mojmu so šle do sedaj vedno v največ 10 dneh po bolezni naza?

Pat74 -> RE: zatečena bezgavka (25.8.2011 6:57:18)

Naš dvoletnik ima povečano bezgavko na vratu že od zadnje težje viroze, ki je bila pozimi in je sicer manjša kot takrat, ampak še vedno povečana - tudi mene je skrbelo - pa me je naš P pomiril, da lahko zelo dolgo traja, da bo popolnoma v normalnem stanju, saj ti naši malčki neprestano z rokami v usta nosijo bakterije in imajo bezgavke veliko dela. Spomnim pa se tudi, da je imel tudi sestrin fantek kar nekaj let povečano bezgavko.

Stran: [1]