Anonimen -> RE: študij-izredni, zavod odpade (25.8.2011 13:16:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: Saraya še vedno ne vem ali si stara nad 26[sm=smiley1.gif] izobrazbo nižjo od te ki jo imaš ali višjo? si zaprosila za sofinanciranje šolnine na zavodu ali bi sama plačala? V vsakem primeru če se šolaš nima to nobene veze če si prijavljena na zavodu ali ne. ja stara sem nad 26 let, izobrazba je enaka, samo smer bo druga zavod trenutno ne financira ničesar-nimajo s čim, tako da plačam sama letos sem dobila iz zavoda 2 informaciji, da sem se lahko pozanimala za službo (ki je na spletnih straneh ni bilo objavljenih) si ziher, da se ne mores vpisati vzporedno, v redni studij? vprasaj, ce si za kaj takega res prepozna, bi me cudilo, da ti prosnje za vpis ne bi vsaj obravnavali...mislim, da se moras najprej pozanimati kaj in kako, vsekakor pa sem proti temu, da imajo studenti ob delu in redni izenacen status; tega nikjer v Evropi ni. Status studenta in brezposelnega se pa izkljucujeta, zato tudi vpis na zavod ni mozen, ce si studentka. Ker pac imas lahko samo en status: brezposelna ali studentka.
|
|
|
|