Sa.Ka -> RE: otr. dodatek po novem zakonu (26.8.2011 22:17:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Sa.Ka Ravno včeraj sem zaprla račun zaradi tega zakona. Denarja se je nabralo kar precej, od rojstva naprej. In ne, ne bo mi država vzela še tisto kar mi pripada. Sem pa bila na banki 4-ta tisti dan, ki je zaprla otrokov račun. Iz istega razloga. Uslužbenka je točno vedela zakaj ga zapiram in me je podprla, ker tole je šlo pa predaleč. Od svoje plače odžiram za otrokovo prihodnost, otr. dokladov pa potem ne dobim, ker ima otrok denar. Ta država je zblaznela... Saj ti ne bodo vzeli tega, kar odžiraš od svoje plače za otrokovo prihodnost......upoštevale se bodo zgolj obresti (nekako pavšalno izračunane za vse enako), torej tisto, kar ti zaslušiš s tem, kar imaš na banki..... Jaz ravno ne bi dvigovala denarja z banke kar tako na pamet......še posebno, če se bo zakon začel izvajati 1.1.2012......ker se upošteva, kot sem razumela, premoženje na dan vložitve vloge........in itak nimaš pojma, če z obrestmi "zaslužiš" več, ko pa izgubiš doklad zaradi obresti..... Ko bi bil to denar samo iz moje plače. Tu je denar mojih, njegovih, obdarovanje kar tako, rojstni dnevi,krst, za maškare, za miklavža, dedek mraz, božiček...pa še in še. To smo vse lepo nalagali, največja injekcija je bila rojstvo...pa kaj bi ti razlagala. Sama sem se prepričala pri pravi osebi, naredila kar mislim da bo bolje zame. In ja, nekaj je že šlo v zlato, ostalo bomo še videli.
|
|
|
|