Anonimen
|
Ojej punce. Jaz sem vsak mesec pokupila en kup testov in sicer baby check (2 roza, tapoceni). V lekarni me je bilo že malo sram ker sem bila vsak mesec tam, včasih sem kupila kar po 2 paketa, se pravi 4 teste . Pa nikoli nič. to se mi je dogajalo slabo leto, nakar sem sebe zbrcala v rit, da pretiravam. Vsak malo smrdeč ali drugačen vonj-sem mislila da sem noseča,....joške bolele, sem mislila kako sem noseča, pa da so večje pa ne vem kaj še vse.....ovulacija je bla takrat, takrat sem seksala, ta mesec bo,....pa še vedno nič....doktorirala sem o vseh izcedkih, o vseh znakih-malo vročine, boleče dojke, vrtoglavica, lulanje...brezveze,...če sedaj pomislim, je bilo vse isto kot prej, samo psiha je delala 500 na uro . Potem sem dala na kraj vse skupaj in odmislila in čez par mesecev se je zgodilo. Filing je bil ČISTO drug in to mi je dalo vedeti, da sedaj bi bilo pa fino v lekarno iti in pogledati, ker je res drugače . In sem kupila baby check mini spet ta poceni in že tri dni pred M, se mi obarva na dve črtice. mene je skoraj kap. Taprvo šok, solze, smeh...ne vem povedati. Druga črtica je bila vidna vendar ne turbo močna se je pa videla. Nato sem za vsak slučaj, itak, porabila še enega naslednje jutro s prvim urinom. Namreč mislila sem, da je včerajšnji pokazal rahlo črtico, ker je bil urin popoldanski. Ampak naslednji dan je bilo isto. Odločila sem se, da teste ponovim čez en teden-kar je kar težko čakati, saj bi ga delala kar vsak dan . No in po enem tednu se mi je taprvo obarvala tista črtica, ki sem jo čakala dooolgo časa, nato šele tista, ki je vedno samotarila . Čakala sem nekje do 6 tedna po mojih izračunih, ki so bili sicer točni kot urca in poklicala za datum prvega pregleda, ki je bil v 8 tednu in 5 d. Tako da so se podatki z velikostjo ploda in datumom izostanka zelo ujemali in sedaj čakam dalje in se počutim super. Tako da punce, pokaže vse, samo ne prekmalu delati, ker je oploditev lahko tudi teden kasneje pa ne pokaže. Ne misliti na to. Boste isto kot jaz, ker je škoda, ker gre samo na psiho. Veliko sreče.
|