ČrnTulipan -> RE: MAJČICE 2012 (21.4.2012 20:41:25)
|
moje iskušnje o dojenju: pit v meji normale-(drgač si tut ful želodec raztegneš) fajn je pit čaj, projo in cekurjo skuhano skupej ali 2 velike žlice sezama vreš v vodi pa pol to spiješ-še bolše če tut sezam poješ. drgač pa za velik mleka čimvečkat pristavlat otročička, pa ustrajat. jst na začetku nism mela tolk mleka, moj mali je mel 5 mescu u eno krčke, tko da sm šla na dijeto brez mleka, jajc,.... ampak sm se ful matrala da sm naprej dojila, pa še mali je bil bolj len in je sam po 5 min jedu, sam sm ustrajala, in tulila večkat ker sm mogla dodajat, pa je iz flaše lažje in raje pojedu, sam sm ustrajala, in se je obrestovalo. smo stari 20 mescu in še nismo bli ful bolni. vsaj za enkat, jst pa sm bla ful ponosna nase. sej bi dojila več kot leto, sam sm spet zanosila. je blo fulll težko, sam sm zdržala, tako da če kera rabi podporo v tem, rade volje pomagam in bodrim :) enim pomeni dojenje veliko, ene se pa požvižgajo. je pa dojit otroka eden izmen najlepših občutkov ki te prevzamejo :) uf spet sm se razpisala... chocolat ja, kupš v navadni trgovini ponavadi med zdravo prehrano- vem da mercator ma in je v papirnati vrečki, 2 žlice daš v 2 dcl vode in to vreš -kuk min sm pozabila bi mogla mau po netu pogledat- me spomin zapušča spet da kr ni res. sam pri meni je mau trajalo da sm dobila mau več mleka po sezamu. pa tut ženske smo si različne, eni nekej paše, drugi drugo. Vem kako ti je blo, ko se trudiš za dojit, mali pa zgubla na teži... sm mela filing kaka mama sm da niti otročka nemorm nahranit ;( sam zdej sm ponosna nase, upam da si ti tut, ker moraš bit. papa
|
|
|
|