ovnica7 -> RE: MAJČICE 2012 (28.3.2012 19:58:09)
|
Evo, jaz sem danes oddala vlogo na CSD[sm=bravo.gif]. Nastopim s porodniško z 11.4., tko da je bil že res čas glede na to, da moraš prej še odločbo dobit. Meni so rekli, da ni treba nič sporočit na CSD glede rojstva otroka, da sami dobijo podatke in nato kasneje avtomatično dobiš še odločbo za nego otroka. Oddati pa je treba vlogo za otroški dodatek v roku 90 dni po rojstvu (čeprav sedaj pa ne vem zakaj je tu določen rok, zakaj je ne bi bilo možno tudi kasneje?). Mene krči v nogah ponoči tudi še občasno matrajo, sploh če se mi prsti na nogah zavihajo navzdol, se mi zdi, da bi kar tako obstali, če jih ne bi hitro obrnila nazaj navzgor[sm=smiley36.gif]. Drugače pa opažam, da občasno čutim bolečino v levem boku, občasno v desnem, torej se boki rahljajo.. Jaz sem se odločila za LJ porodnišnico (zaradi mojega predpisanega jemanja aspirina, sicer ga bom počasi prenehala jemati, ampak vseeno, če pride do kakšnih krvavitev ali zapletov najbolj zaupam LJ), ampak močno pa upam, da bom dobila kaj, da me zadane[sm=jezicek.gif]. Sploh si ne upam pomisliti, da ne bi dobila nič, zaenkrat se še izogibam mislim glede poroda, da ne bi bila že sedaj v stresu.
|
|
|
|