vrtnica00 -> RE: MAJČICE 2012 (28.12.2011 22:11:33)
|
vem kaj je 3D, kako slikice zgledajo [sm=smiley2.gif] zgleda, da ne vsi ginekologi dajejo takih slikic. meni je na NS dala navadne slikice, kjer se vidijo samo kosti in pač oblika. je pa pol preklapljala med 2D in 3D in smo pogledli tudi morfologijo vse, če je tk kot je treba, rokice, trebušček, glavico s 3D... tako, da sem tudi lepe slikice dobila kako bebica zgleda. samo nam je samo hrbet kazala, pa potem se samo malo na bok obrnila, tako da nismo videli spola niti obrazka. res dobiš lepe slikice, maš lepšo predstavo kk tvoj otroček zgleda not. slikice sem tam vidla so ble barvne oz oražen otrok, samo pol sprinta pa maš črnobelo, ampak še zmer lepo. nevem pa zakaj vam vsem niso preklapljalai tako med 2D in 3D... vrjetno odvisno kuk radi razpolagajo s tem oz od njihove volje...tako da računam, da mi bo na morfologiji naredila enako (no resnično upam, ker bi rada še kakšno mela, ko bo že tk velika za v album[sm=smiley2.gif]). da vidimo, kako naš maneken/ka pozira[sm=smiley36.gif] ker samo 2D se glih ne lepo vidi celo telo... kako ste pa ostale mele NS in morfologijo? samo navadne slikice kot na prvem pregledu al so ble lepe 3D?
|
|
|
|