luckyniki -> RE: MAJČICE 2012 (1.11.2011 17:11:35)
|
Pozdravljene so[sm=nosecka.gif], kako počutje? Pri meni nespremenjeno. Utrujenost, slabost in bruhanje še vedno ostajajo - verjetno tudi še nekaj časa bodo, glede na to, da sem šele v 11. tednu. Sicer imam pa za danes vsaj malce bolj čisto vest, da nismo bili spet cel dan med 4 stenami v tej megleni LJ. Smo se odpeljali na Bled, kjer je bil celo sonček, se malo sprehajali, jedli kostanj,... v glavnem bilo je lepo, sploh ker sta bila tudi ta mala dva kar pridna. Sedaj pa spita tako da imam nekaj minut zase. Kar pa se sadja tiče - jaz sem ga prej oboževala, sedaj pa mi nekako ne gre dol, pa tudi zbruham ga hitro. Mi pa trenutno najbolje pašejo kakšne vložene breskeve ali pa jagodni kompoti. Prej sem ubijala za mandarine, pomaranče, sedaj pa so mi prekisle. Zanimivo, kako nosečnost vse spremeni. Ste se pred časom pogovarjale nekaj o zdravnikih, ki delajo NS. Po mojih informacijah dela dr. Geršak nekaj časa tudi v ambulanti Strahove. Je pa super zdravnica - jaz sem imela pri njej pregled NS pri mlajšem sinku in sem bila zelo zadovoljna z njo. Se mi je veliko posvetila in mi odgovorila na vsa vprašanja. Pri dr. Tul pa sem imela NS v prvi nosečnosti in je tudi odlična zdravnica. Sploh pa sta obe dobri strokovnjakinji na ginekološkem področju. Jaz sem bila do sedaj razočarana edino nad Pušenjakom, ki me je enkrat pregledal v 1. nosečnosti - počutila sem se kot številka - govoril ni skoraj nič, delal čisto avtomatsko, da o kakšnem nasmehu ne bi govorila. Ko pa sem ga kaj vprašala, pa mi je le s težavo odgovoril. Silwia, ta tvoj izcedek zagotovo ni malo bitjece. Lahko je del vnetja ali pa mogoče del svečke. V nobenem primeru ni po mojem razloga za strah. Jutri pa me čaka odvzem krvi za DHT. Komaj pa čakam pregled NS. Toliko za danes, lepo preživite še zadnji praznični dan in uživajte!
|
|
|
|